Slivka Napisano četrtek ob 11:58 Prijavi Napisano četrtek ob 11:58 KJE se to kupi? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 13:22 Prijavi Napisano četrtek ob 13:22 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 06:33 Prijavi Napisano petek ob 06:33 Res je, da tisti, ki pijejo, umrejo prej. Ampak so pa zato v življenju videli dvakrat več... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 06:56 Prijavi Napisano petek ob 06:56 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano petek ob 07:35 Prijavi Napisano petek ob 07:35 Najdba arheologov čez cca 500 let... 😁 🙃 🫣 😉 1 6 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:36 Prijavi Napisano petek ob 07:36 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:25 Prijavi Napisano petek ob 10:25 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:30 Prijavi Napisano petek ob 10:30 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 12:26 Prijavi Napisano petek ob 12:26 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 48 minutami Prijavi Napisano pred 48 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 40 minutami Prijavi Napisano pred 40 minutami Sem se rešil, da mi ni treba več hodit po malega v vrtec. Vzgojiteljico v vrtcu sem prepričal, da je moji ženi rekla, kako simpatičnega moža ima... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.