Slivka Napisano četrtek ob 11:58 Prijavi Napisano četrtek ob 11:58 KJE se to kupi? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 13:22 Prijavi Napisano četrtek ob 13:22 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 06:33 Prijavi Napisano petek ob 06:33 Res je, da tisti, ki pijejo, umrejo prej. Ampak so pa zato v življenju videli dvakrat več... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 06:56 Prijavi Napisano petek ob 06:56 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano petek ob 07:35 Prijavi Napisano petek ob 07:35 Najdba arheologov čez cca 500 let... 😁 🙃 🫣 😉 1 6 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:36 Prijavi Napisano petek ob 07:36 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:25 Prijavi Napisano petek ob 10:25 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:30 Prijavi Napisano petek ob 10:30 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 12:26 Prijavi Napisano petek ob 12:26 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Sem se rešil, da mi ni treba več hodit po malega v vrtec. Vzgojiteljico v vrtcu sem prepričal, da je moji ženi rekla, kako simpatičnega moža ima... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Balkanski Google Streetview 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sin lastnika Forda... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.