Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bo mogoče koga zanimalo...in 2-3 nasveti... Za sina sem kupil Knipex Aligator klešče...v bistvu so kot Knipex Cobra,le da imajo preprostejši zglob z manj stopnjami nastavitve (kar je meni celo boljše ko se navadiš),ki pa je tudi veliko odpoprnejši na umazanijo,pesek,zemljo ipd....pač "robustnejša" izpeljanka Cobre. Za "začetnike" v Knipex svetu .lih taprava stvar za nalezt se😄...in še "češnja na torti"-cena: 15,99 sem ujel na Amazonu. Knipex Alligator Pince Multiprise 88 01 250 WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - KNIPEX Alligator Wasserpumpenzange, 250 mm, Muttern bis 46 mm, Rohre bis 50 mm... Moraš opazovati...gre cena skoz za 1-2€ gor,in dol...kakor kdaj...ko je lepa cena samo vzami😉 V slikah primerjava z Cobrami in mojimi prastarimi Aligatorkami še iz časa "W.Germany". Sedaj pa nasvet @NevLado in tiste,ki jih zanima Bosch. Sem v Bauhausu vzel starter set bosch z GBA 18V/4Ah dvovrstično klasično (z18650 celicami) baterijo in najenostavnejšim počasnim (4A) polnilcem GAL 18V-40 Cena je absolutno "sladka"-59€ za set😲...če rabiš "enostavnejšo",poceni,a že malce močnejšo-dvovrstično baterijo in poceni polnilec (rezerva ali npr. za fiksno montažo na steno...),ali kot poceni vstop v AmpShare sistem-to je to. Varnostni pregled WWW.BAUHAUS.SI Napaka stran iz BAUHAUS Za interesente za Metabo CAS sistem pa sem tudi nekaj izjemnega našel-vzel dve bateriji LiHD 18V/4Ah pri doktorkladivo. Kdor ve,kakšna baterija to je,bo vedel,da je ultrapoceni. METABO Baterijska celica LiHD 18 V - 4,0 Ah 625367000 | Doktor Kladivo WWW.DOKTORKLADIVO.SI Metabo LiHD 18 V 4,0 Ah – lahek, zmogljiv 18V akumulator z upravljanjem celic, LED prikazom in široko CAS kompatibilnostjo. Pa še nekaj slik😉 EDIT-bo "lado" pogruntal-Bosch baterije sem malce modificiral z gumi-nogicami (3M)
-
Pride žena do mene in reče: - "A se midva malo pogovoriva o tvojih težavah?" Presenečen jo pogledam: - "Kakšnih težavah? Jaz nimam nobenih težav." Žena odgovori: - "Na primer o tem, kaj mi boš podaril za obletnico poroke." Hja, zdaj pa imam težavo...
-
Posadiš krompir, pa avto zraste... Naložen z avtomobili se je prevrnil, kjer sploh ne bi smel voziti WWW.ZURNAL24.SI Cesta čez Grmado nad Trebnjim je bila zaprta za ves promet.
-
Saj bi zadeva še bila smešna, če ne bi bila tako prekleto resnična... Lev je ustanovil firmo in zaposlil osle kot svoje delavce. Na začetku je vse potekalo odlično. Lev je vodil podjetje, osli so delali in firma se je razvijala. Čez čas je lev spoznal, da so dobički tako visoki, da si lahko privošči managerja. Zaposlil je medveda. Kot profesionalni manager je medved zahteval od oslov različna poročila, da bi lažje vodil podjetje in levu oddajal poročila. Lev je užival, medved je vodil firmo, osli pa so delali in za povrh še pisali poročila. Seveda je medved prav kmalu uvidel, da porabi preveč časa za analizo teh poročil, zato je zaposlil tri volke, kot poslovodje. Njihovo delo je bilo, da naredijo iz vseh poročil za medveda povzetek. Da bi volkovi dokazali medvedu, kako so strokovni in dobri, so za osle uvedli še dodatno poročilo. To osle seveda ni osrečevalo, saj so morali ostajati v službi po službi, da so spisali vse, kar so volkovi zahtevali. Medved je ugotovil, da morala v firmi pada, zato je zaposlil lisico, da dvigne razpoloženje. Ta je izvajala ankete, organizirala različne tečaje, dogodke, srečanja, … - vse to seveda izven delovnega časa – najraje med vikendi. Osli so vedno bolj očitno izražali nezadovoljstvo. Imeli so vedno več dela in vedno manj časa. Motivacija je padla na dno. Lev je uvidel, da dobiček firme drastično upada, zato je poklical na posvet medveda, volkove in pa lisico. Na sestanku je bilo določeno: potrebno bo odpustiti polovico oslov in tako zmanjšati stroške poslovanja, ostalim oslom pa znižati plačo za 20 odstotkov. Bolj ko berem, bolj premišljujem, če res sodi v rubriko "Tole je pa kr smeh"...
-
Da bi treščil v višji SUV tega ne bi preživel. In kdo je tu kriv? Logika pravi, da BMW, ampak če bi motorist vozil po omejitvah, ga verjetno ne bi spregledal, lahko bi celo ustavil.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.