Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Stara mamca nasloni bicikl na steno pred trgovino ravno tam, kjer je napis 'Ne naslanjaj koles ob steno'. Policaj to vidi in reče: - "Ja, mamca, kaj ne vidite, kaj tukaj piše?" Pa pravi mamca : - "Ja, na te napise več nič ne dam. Zadnjič je na moji drvarnici pisalo 'Kurc te gleda' in sem vsa drva premetala, pa ga ni blo nikjer..."
-
Ne vem če vse razumem v angleščini. Se pravi med vožnjo bo CO2 namesto v zrak šel v poseben rezervoar, kjer se shrani v vozilu. Ni mi pa jasno, kaj boš potem s tem, kam iz rezervoarja daš potem dalje CO2, ko se napolni ali odsluži (pri nas spustiš nazaj v zrak, na Japonskem pa mogoče pod Fukušimo 😁)?
-
Kaj ti naj jaz rečem. Po dravski dolini je 1 cesta. Smo včeraj želeli it na Tojzlov vrh. Po 30min čakanja v koloni, ker so zaprli zesto zaradi Maratona okoli Pohorja, smo se obrnili in šli proti Šentilju pa iz zgornje strani cez prelaze na izhodišče.
-
Pride Janez na Japonsko in spozna enega Japonca. Pa pravi Japonec Janezu: - "A ti pokažem nekaj japonskega?" - "Ajde dej pokaži." Pa ga Japonec ful vrže in Janez pade v nezavest. Ko se zbudi, vpraša: - "Kaj je bilo to japonskega?" - "Judo. A ti lahko pokažem še nekaj japonskega?" - "Ajde dej." Pa ga japonec spet spravi v nezavest. Ko se ponovno zave, vpraša: - "Kaj je bilo pa zdaj to japonskega?" - "Karate." Janez pa vidi na tleh železno palico pa vpraša Japonca: - "A ti lahko zdaj jaz pokažem nekaj japonskega?" - "No pa pokaži." Pa ga Mujo kresne z železno palico po glavi, kolikor more. Japonec v nezavesti. Ko pride k sebi, vpraša Janeza: - "Ja kaj je bilo pa to japonskega?" - "Polosovina od Mazde..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.