Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

- "Do danes nisem vedel, da je Janez tako močno veren! In to brez zadržkov pokaže tudi v javnosti!""

- "Janez - veren? Nemogoče!"

- "Pa je res. Pravkar sem ga videl na pumpi, ko se je križal...«

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Po mirni predmestni ulici je v cikcaku prihajal rahlo opit moški. Ko si je hotel prižgati cigareto, si je prvo prižgal na tisti strani, kjer je filter, pri prižiganju druge pa mu je padel na tla vžigalnik, pobiranje pa mu je povzročilo kar nekaj težav.
Mimo je prišel policaj, očitno na nočnem obhodu, pobral vžigalnik, ga dal možaku in mu dejal:

- "Malo ga imate pod kapo, kajne? Pojdite lepo domov!"
- "Prav."

In sta šla vsak v svojo stran. Kakšne pol ure kasneje je v eni sosednjih ulic policaj spet srečal istega možaka, le da je bil ta zdaj v precej slabšem stanju, kot ob prvem srečanju. Bil je povaljan, iz nosu mu je tekla kri, robec, s katerim si jo je ustavljal, je bil že čisto rdeč, suknjič in srajco je imel že precej popacano. Policaj ga zopet ogovori:
- "Midva sva se pa že srečala."
- "Sva."
- "Ali ste padli?"
- "Tudi."
- "Že prej sem vam rekel in še enkrat vam ponavljam: pojdite lepo domov, tako bo najbolje za vas."
- "Prav. Vendar..."
- "Nič vendar! Ali veste, kje ste doma, boste našli?"
- "Seveda."
- "No, pojdite domov."
Razšla sta se, spet sta krenila vsak svojo pot, vendar pa sta se čez čas srečala še tretjič. Zdaj je bilo z možakom že zelo hudo: na čelu je imel veliko buško, pod očesom sled udarca, po rokah je bil popraskan, kravato je imel napol odtrgano, hlače na kolenih raztrgane... Policaj vzklikne:
-"Človek Božji, kakšni pa ste?"

Možak je le nekaj zamrmral in zamahnil z roko ter hotel mimo, a ga je policaj ustavil:

- "Domov pojdite, slišite, domov!"

Doslej mirni človek je ob tem ukazu pobesnel:
- "Zdaj vas imam pa dovolj! Že dvakrat ste me poslali domov in pošiljate me še tretjič! Dvakrat sem vas ubogal, zdaj vas ne bom več! Ali mislite, da me še ni zadosti stolkla?"

serviser.gif

Napisano

Sprašuje majhna opica svojo mamo:

- "Zakaj smo mi tako grdi?"
Mama jo tolaži:

- "Bodi srečna, hčerkica moja, da smo vsaj takšni! Ko bi ti videla tistega, ki bere to sporočilo...!"

serviser.gif

Napisano

Z nebotičnika padata Janez Janša in Robert Golob. Kateri se bo prej razbil?

To je pa ja popolnoma vseeno...

serviser.gif

Napisano

Moški pride z majhno opico na ramenih v lokal. Medtem, ko moški ležerno pije pivo, pa opica skače po celem lokalu in pograbi in pogoltne nekaj arašidov, limon, oliv, nato skoči na biljardno mizo in zagrabi biljardno kroglo in tudi njo pogoltne. Natakar pride do možakarja in mu reče:
- "A veste, kaj je vaša opica storila?" 
- "Kaj?"

- "Pogoltnila je celo biljardno kroglo!"
Moški mirno odvrne:

- "Ja! To počne. Vsako stvar, ki jo dobi v roke, požre. Povejte mi, koliko stane krogla."

In nato poravna račun.
Čez 14 dni se moški vrne v isti lokal in zraven ima spet opico. Kot po navadi počasi pije pivo, opica pa je medtem skakala po lokalu. Opica skoči na mizo, kjer so bile olive, jo vzame, najprej vtakne v rit, potegne ven in jo nato požre. Natakar zavpije:
- "A ste videli kaj počne vaša opica?"
- "Kaj?"
- "Vzela je olivo, jo vtaknila v rit in jo nato pojedla!"
- "Ah, seveda, mala baraba še zmeraj vse požre, kar ji pride pod roke, ampak od biljardne krogle dalje vse prej pomeri..."

serviser.gif

Napisano

Kaj je to arogantni snobizem?
Pelješ skozi rdečo, ustaviš pred policajem, odpreš okno, tleskneš s prsti in rečeš:
- "Račun, prosim."

serviser.gif

Napisano

Micka:

- "Francelj, ko sem rekla, ali bi me napičil, s tem nisem mislila na vile..."

• Haha 1
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

- "A imaš ti rad debele ženske?"
- "Ne!"
- "Kaj pa grde in debele?"
- "Ne!"
- "Kaj pa grde, debele in butaste?"
- "Pa ne, no!!"
- "Zakaj pa potem hodiš k moji ženi?"

serviser.gif

Napisano

Učiteljica prinese v razred dve steklenici in glisto. V eni steklenici ima vodo, v drugi pa alkohol. Glisto vrže v steklenico z vodo in ta v njej veselo zaplava. Nato vrže glisto v steklenico s šnopsom, glista divje zamiga in crkne.
Nato učiteljica vpraša učence, kaj se lahko iz tega naučimo?
Janezek veselo odvrne:

- "Pijmo alkohol, pa ne bomo imeli glist..."

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.