Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mah,kmet,ne pa slav?ek! :vskalo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

hehe,..poky njegov no.1 fan :D

sam po mojem je res fan, pol pa tle se dela, da ga ne mara :)

PA KAJ SN JAZ VAMA KAJ NAREDO????? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Pa kaj bi rada vedla??? :whatever: Vidim ga v?asih v MBju,samo mi gre tak na jetre,da ti ne morem povedat......... :vskalo: Me je sram,da je iz MBja....... sramezljiv

Ti?a vun!!

Napisano

Pa kaj bi rada vedla??? :whatever: Vidim ga v?asih v MBju,samo mi gre tak na jetre,da ti ne morem povedat......... :vskalo:

bi ga rad vec vidu a ne? sam nima casa on za vse fane :)

bolje ista nego nista

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

?aki ti mene.....se se ?e vidima. :P

Ti?a vun!!

Napisano

Vpra?aj Labija,kdaj pride v MB. :P

Ti?a vun!!

Napisano

pacek <_<

kaj ce gremo jutr?

?e gremo jutr ni ni mafinov, ker ni ni ?asa nardit mafine :ne vem:

sploh pa je poky reku da pride v Lj, samo ga skrbi da bo sprejemni odbor premejhn da bi se mu spla?al pridt :harhar:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ja ?e pridete v MB,bom ?e bolj vesel,da mi ne bo treba v LJ hodit. :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

ammmmmmmmm,..dejmo se tko zment,..ta tedn se dr?imo plana,..drug tedn strokovno podkupm Labija :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ma ti ga podkupuje? ?e celi mesec...... :P

Ti?a vun!!

Napisano

ma ne,..ubistvu ga ne,..zato pa je tko k je <_<

o fak,..js nimam n? pametnga za oble?t ?zmeden? prestavmo use skp za k?n tedn :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

?zmeden?:vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Glede obla?il sn mislo..... ;)

Ti?a vun!!

Napisano

Ko pridete po mene! :P

Ti?a vun!!

Napisano

Policist je v za?etku ?olskega leta vsak dan stal pred osnovno ?olo, da je pazil na varnost otrok, ki so pre?kali cesto.

Vsak dan je mimo pri?el Janezek, ki mu je vedno dejal:

"stri?ek policaj, pozdravlja te Ante!"

"Kateri Ante?"

"Tisti, ki te gleda s kante!" se je zasmejal fanti? in od?el dalje.

Tse je ponavljalo kar nekaj dni, nekega jutra pa je policist od?el h komandirju in dal odpoved.

"Ne morem ve? opravljati svojega dela. Preve? je stresno. Nek mulec me vsak dan zafrkava in tega ne prenesem ve?!"

Ko je komandir izvlekel iz njega, kaj se vsak dan dogaja pred ?olo, mu je svetoval:

"Pojdi pred ?olo in tokrat ti prvi reci de?ku: pozdravlja te Zavrl, in ko te bo vpra?al kateri Zavrl, mu reci, tisti ki te bo zaprl."

Policist je res od?el pred ?olo in ko je zagledal Janezka mu je rekel:

"Pozdravlja te Zavrl!"

"Vem!" je odgovoril Janezek. "Mi je ?e Ante povedal."

"Kateri Ante?"

"Tisti ki te gleda s kante!" se je zasmejal Janezek.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne, nisem prevzel take strategije, dobim vsakih nekaj let kako kazen za parkiranje, posebej v okolici centra LJ, pa čeprav za par minut prekoračitve, ampak odkar je EasyPark pa res nimam težav.   A za tak primer, kot ga obravnavamo (polnjenje EV pri Lidlu malo čez 90 minut), bi tudi sodniku pojasnil, kako in kaj, pa da vidim, kaka bo razsodba. Sicer pa dvomim, da bi sploh do sodnika prišlo zaradi 50€.
    • Si prevzel strategijo Bakrenih?
    • In ko smo že pri teh kaznih - zasebno parkirišče postavi lastna pravila in tudi kazen. V tem primeru pač 50€ na dan. Ampak, kako bodo pa to izterjali, če folk ne bo plačeval? Bodo res šli na sodišče za vsak prekršek? In se bodo sodišča ukvarjala s tem?   Da se meni to zgodi, majkemi, da jim ne bi plačal in bi počakal, da vidim, kaj sledi.
    • Zakaj, sej niso po defoltu kaznovani. Za tisti čas je treba pač plačat parkirnino. Lastniki EV-jev ste se razvadili s to foro brezplačnega parkiranja, ko polnite avto. Problem je vedno in tukaj ni razlik, da pač nekateri potem tak sistem izkoriščajo in so avtomobili bili cel dan na polnilnici parkirani. Ja zato se je moralo it v drastične ukrepe, da se tega ne posložujejo več. Jebat ga folku je kul, ko zajebejo sistem, ampak slej ko prej morajo zaradi takih sistem spremenit in potem jebemo ježa pač vsi.
    • Sej opravlja nakup oziroma je stranka uro in pol. Vse kar je nad uro in pol je zastonjkarstvo, če odpelješ in ne plačaš še za ta čas. Enako je če recimo kjer koli prekoračiš čas parkiranja in te redar zasači. Tudi če je 5, 10minut čez. Takrat si zastonjkar in vsakemu pravim, ki recimo uporablja aplikacijo Easypark in podobne, da če misli parkirat dve uri naj izbere za tri ure in ko pride nazaj zaključi nakup pa se bo neporabljen čas odbil od zneska. Folk pa ne dojame in se jim zgodi, da pozabijo podaljšat in če imajo nesrečo, da jih zasačijo pač je kazen. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.