Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

delau sem na mazdi mx3 V6 generalko in super laufa in use.... ko pa se pele? po klancu navzdol in pride? na ravno pohodi? gas in za mano je oblak dima..... menjani so bli tefloni, tesnilo glave, tesnila kolektorjeu, tesnilo ventildekla, vodna pumpa, usi val?ki jermenou, jermeni. pa glava je rahlo spu??ena za 0.2 mm in ventili spolerani.

kak?na ideja?? sam sem posumiu batne obro?ke ampak me zanima ?e kak?no mnenje.

hvala :closedeyes:

concept.gif

Napisano

Sajsi verjetno kar zadel... oljni obro?ki ti ?e pu??ajo. Glej, ?e ni velike porabe olje je po moje brez veze rihtat, sploh, ?e je kompresija v valjih normalna.

33112_1.png

Napisano

Ja to znajo bit res obro?ki (zlasti ?e si vse ostalo menjal), meni se je pri prej?njih mazdah dogajalo, ?e sem vozil ve? km navzdol (zaviral z ma?ino v 2.prestavi), potem pa pri?el na ravnino in pohodil, je bil zadaj tak?en efekt kot na formuli1 ko nekomu na ciljni ravnini raznese motor. Ampak po par 100 metrih se je zadeva normalizirala. ?koda da nisi menjal ?e obro?ev! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ja ugotoviu sm da zakadi samo ?e bremzam z motorjom. enako kot pri tebi. a gdo ve ?e gredo bati tudi od uspodaj ven?? nekaterim avtom gre kaj pa ta motor?

concept.gif

Napisano

ja ugotoviu sm da zakadi samo ?e bremzam z motorjom. enako kot pri tebi. a gdo ve ?e gredo bati tudi od uspodaj ven?? nekaterim avtom gre kaj pa ta motor?

ojnice mor? pomoj sam iz glavne gredi odvija?it... pomoje...

If in doubt, flat out... 

Napisano

ja to mi je jasn ja sam pr enih autih se to da pr drugih pa ne zj pa nevem ?e bi ?lo tuku k se mi pa glav res neda ?e enkat dol jemat pa use :glare:

concept.gif

Napisano

zazo

koliko ?asa si se zajebaval z menjavo vseh teflonov in tesnil?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

zazo

koliko ?asa si se zajebaval z menjavo vseh teflonov in tesnil?

14 dni ker sem ?e navoj ?ponerja na bloku pobrau in je blo velik komplikacij.

concept.gif

Napisano

A niso ti simptomi v domeni teflonov? :blush:

ja predn sm teflone menju mi je kadil ?e takrat ko sm ?ou u ovink tak da to nebojo tefloni krivi kr so novi. use mo?no sm menju razn batnih obro?kou torej pomoje bi lahka blo sam ?e to...

concept.gif

Napisano

si pa pravi majstor da si vse to sam delal... jaz tudi kar nekaj sam ?raufam, ampak k motorju pa se glih ne upam spravlat... vsaka ?ast :bravo:

Napisano

Dobesedno mojster pod kozolcem!!! :jupiii:

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

hehehe hvala..... sj sm tut jst meu dvome u sebe ko sem jermen gor devou in ko je biu ?as da zalaufam ma?ino..... sam ga ni bol?ga filinga ko enkrat dela? neki tazga in pol ti zalaufa u prvo brez problemou :bravo:

ja glede batnih obro?kou je pa zdej tak ane... olja ne pije skor ni? sam je precej neudobno ko pride? iz kak?nga mal bol strmga klanca na ravnino in mal pohodi? (bognedaj da je ker auto za mano) in ima? dimno zaveso. redno spremljam ole v motorju in ga ni zmanjkalo ?e ni? po pribli?no 600 km. :unsure:

concept.gif

Napisano

Lahko pridem gledat ta podvig ?

Model POZABI jemanje batov ven spodaj, kako jih bo? pa nazaj dal ?

Glavna gred ti je na pot in .....

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Dans sem mehanika mal pocukal za tole... Pravi da lahko da je kak ventil zvit ko ti je dol cuknal...

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Danes sem se spet spomnil enega starega, ma meni je dober...       Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali *****. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že zelo stara. Sedaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini včasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi. Zato: Živeli Bosanci!
    • Na pomolu v Portorožu, polnem turistov, stoji moški in kliče sina, ki brezskrbno čofota po vodi: - "Ibi, komm zum papi!" Mali se ne zmeni zanj in mirno čofota naprej. Možakar povzdigne glas: - "Ibi, komm zum papi!" Spet nobene reakcije, zato možakar še bolj povzdigne glas: - "Ibi, komm sofort zum papi!" Mali čofota naprej, kot da ga ne sliši. Nato se oče razjezi: - "Ibrahim, matertijebem, odmah izlazi iz vode!!!"
    • Prostitutke stojijo na cesti in čakajo stranke. Mimo pride starejša gospa in jih vpraša: - "Ja, punčke, kaj pa delate na cesti?" Pa se ena oglasi: - "Čakamo, da bo tovornjak pripeljal pomaranče..." Pa reče starka: - "Potem se bom pa še jaz postavila v vrsto." Mimo pride policist, jo zagleda med prostitutkami in presenečeno vzklikne: - "Kaj, mamca, a vi tudi?" - "Seveda! Brez problema! Samo protezo si snamem, pa jih že lahko cuzam..."
    • Railjet Express iz Dunaja v Trst gre mimo Slovenije. Direktni vlak Trst - Budimpešta gre tudi mimo Slovenije. Tudi, kar se letališč tiče, gremo iz Nove Gorice raje v Ronchi ali Celovec kot pa v Ljubljano - več linij in cenejše so... Dvakrat sem eno družino vozil iz Solkana na letališče v Gradec, ker je baje boljše in cenejše kot iz Ljubljane... Pa Celovec, na primer, je malo večje športno letališče, nekaj takega kot Maribor...   Ja, imaš pa do neke mere res: Flixbus pa iz Trsta pelje skozi Slovenijo do Budimpešte, to se pa spomnim, da je bila direktna povezava še kakšen mesec nazaj...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.