Odstranitev radijske antene M6
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
In kaj bo, ko bo nek neprišteven državljan, ustrelil nekoga, ker ima slab dan, ga je mogoče slabo pogledal? Kakšni brihtni predlogi.
-
Katera vlada je že takrat selila cigane iz Ambrusa v Roje in jim brezplačno uredila legalne nepremičnine in uredila infrastrukturo v zameno za nelegalne gradnje v Ambrusu, ko so bili tam izgredi? Ze takrat bi morali narediti enako, kot naredijo z vsakim normalnim državljanom… Sankcije… ovadbe in kazenski pregon, ko delajo oizdarije…
-
Zakaj bi zbrisal...a je kaj nezakonitega,če napišem,kaj se lahko zgodi,če pristojni organi ne bodo ukrepali? Če ne bodo,se zna zgoditi,ker folk ima poln kufer tega... Ja-ko imaš prav,pa imaš prav. Kdo lahko ustavi kriminalca z orožjem? Prosim odgovori mi! Boš rekel policija? 20minut sem čakal z nožem v roki,ko sem ujel vlomilca-morilca svoje lastne mame...,pa ni prišla policija ampak kriminalistka z repetirano pištolo....20 minut...ne znaš si predstavljati,kako dolgih zna biti 20 minut!!! Ja-pravico do orožja doma bi morali imeti!...pa bi bilo veliko manj vlomov. Samo levaki tega ne bodo nikoli pustili,ker se bojijo oboroženega naroda. Sem že na začetku napisal,da je treba ukrepati...in sam si lepo napisal kako.
-
Kako, a ni "sprehod" na vrsti šele v petek. Drugače pa tud ostalim romom kuzla zdaj v rit skače. Prej bi se morali distancirat od tega, ne pa da so vedno trdili le to, da romi niso za vse krivi. Zdej bo pač panika, ker tole je šlo pač predaleč. 'Kazniva dejanja posameznih Romov je treba takoj ustaviti' | 24ur.com WWW.24UR.COM Celotna romska skupnost, tako kot vsak pripadnik romske skupnosti jugovzhodne Slovenije, morajo storiti vse, da se kazniva dejanja...
-
Joj, a lahko prosim preveriš zakonodajo, kaj pomeni uporaba vojske za oborožene akcije znotraj Slovenije. Pa tole sploh ni problem, da se zadeve na da rešit. imamo policijo in imamo specialce. Če pa oboji skupaj ne znajo naredit red, ga tudi vojska ne bo. Naj naredijo racijo in poberej ovse nezakonite stvari. Par osebkov, ki so si lastili te zadeve naj po hitrem postopku v pripor in sojenje. Pa seveda naj na zaslišanjih povedo, a je to njihova rabota al so dobili naročeno in plačano, da delajo kažin. Recimo tud metanje pragov na tire in podobno, pa cestno piratstvo, kraje, izsiljevanja.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.