Skoči na vsebino

projekt mazda6 webasto upgrade

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Software ze imam - evo te nastavitve

post-2637-1321438737_thumb.jpg

samo se kabel sedaj - batko a mas ti tak kabel:

ali uno starejso skatlico s COM portom??

toleOperating_Instructions_PC_Diagnostics_V2.12.pdf

V bistvu je samo en pin pomemben - imam ?e VAGOV USB OBD kabel, misli? da se ga da uporabiti - predelati?

Daj prosim poglej ?e je tvoj N na koncu

http://www.techwebasto.com/heater_thermo_test_2_09.htm

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je SpEkTr napisal:

A to si bil ti, k si v?eri avto prpelu tja :) Pa te je Marjan potem dam zategnil? :D :-)

Jp. Previlegij ane? Ti si pa imel zunaj parkiran avto. KR- KP pa se neki tablice ane?

Ti pa mas dons novo 6 ane? Se okol peljes.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda.

www.trziskisladoled.si

Napisano
  je iceman22 napisal:

Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda.

nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je jures napisal:

nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno

aha. Sj zdej se mal grem po avto pa ti povem ali je tist N na

Koncu a ne.

www.trziskisladoled.si

Napisano
  je iceman22 napisal:

aha. Sj zdej se mal grem po avto pa ti povem ali je tist N na

Koncu a ne.

Evo zrihtal webasto dela ko urca. S pomocjo Ajvara in Juresa. Stvar deluje zamenjal smo software od ene stare mazde z novo.

www.trziskisladoled.si

Napisano
  je iceman22 napisal:

Evo zrihtal webasto dela ko urca. S pomocjo Ajvara in Juresa. Stvar deluje zamenjal smo software od ene stare mazde z novo.

logiko - ?ip, ne samo SW.

P.S. In pri?parali zlatarskih 400? + delo....(vir Webasto d.o.o. :huh::notworth: )

Napisano
  je jures napisal:

logiko - ?ip, ne samo SW.

P.S. In pri?parali zlatarskih 400? + delo....(vir Webasto d.o.o. :huh::notworth: )

Sj to sm mislu. Menjal smo mozgane od webasta. Tko da vsi upgredajo avtomobile edino ks downgrejdam. ;)

www.trziskisladoled.si

Napisano
  je iceman22 napisal:

Sj to sm mislu. Menjal smo mozgane od webasta. Tko da vsi upgredajo avtomobile edino ks downgrejdam. ;)

To se dela, ?e vedno stari mazdilaki bolj?i kot novi !!! :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

To se dela, ?e vedno stari mazdilaki bolj?i kot novi !!! :hudicek:

ti si po moje na skrivaj uturil logiko od bencinarja in je za?el delat :hudicek:

Napisano
  je jures napisal:

ti si po moje na skrivaj uturil logiko od bencinarja in je za?el delat :hudicek:

Pa ne tako naglas !! :hudicek:

Napisano
  je SpEkTr napisal:

Zanimivo, 0.62 litra na uro je porabil. Ta na? webasto pa baje dobra 2 decilitra, ?e gre verjet specifikacijam :)

Tole je ena stara roba, samo grem stavit, da taole vezje dela na webastu Bp.

Napisano

?ena mazda od v?eraj dela huuuuuu na daljinca :D

Napisano
  je iceman22 napisal:

:D:bravo:

Kdo pa je ce ni skrivnost? Mare- mogoce?

boitch, mare caka logiko - v prihodu :)

Napisano

danes naro?am spet nekaj robe, ?e bo ?e kdo interesent.

mare - ?e par dni :D

Napisano

Za vse nedavne stranke :D

navodila daljinec T91

2010_SI_PARKING_HEATER_MANUAL_T91.pdfFetching info...

navodila urca

2010_SI_PARKING_HEATER_MANUAL_TIMER.pdfFetching info...

in pa ni neumno prebrati o grelcu, kako deluje, kdaj se zaklene, etc

thermo_top_zc.pdfFetching info...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Kje si bil pred tedni, ko sem prodajal Snežinko (Corso Ecoflex CDTI), z deklarirano porabo 3.4, moje povprečje v 9000km je bilo 3,6l nafte na 100km. Šparovc, ki je bil kar odziven v prometu, preko 1000km pa z največjo lahkoto, itaaak   Aja letnik je bila 2017, tako da sklepam, da je to dovolj sodobno za dizla?
    • Kaj norite v tej vročini, kolesari se od septembra do junija!  Razen, če se držite tisega pregovora, junij, julij, avgust babe prmir pust..... 
    • Vrhunski čeh. Sem ga uvozil lastno ročno za prvomajske.  
    • Kupil letno vinjeto za Netopirja in začel malo hitreje nabirat kilometre in po nasvetu dr. Pelka, tudi ga lahko začnem malo bolj "stiskat", ker sem že naredil nekaj km odkar je dolgo počival. No pa nad "stiskanjem" nisem pretirano navdušen, ker pije ko svinja, a ne da pa ne kaj dosti od sebe; po občutku je bil predhodnik 3.0 Z4 prej do 200kmh, kot tale do 160, ali pa je še celo večja razlika, heh. Moram začet vsakodnevno umirjeno vozit Getz-a, pa bo potem kvalitativni preskok ko poletim z Netopirjem, oz. menjava jermenice, motorna optimizacija in obljubljenih 220PS mu ne uide, v kratkem, itaaak,  no pa bo še vedno ostalo nekaj primanjkljaja, ampak bo za polovico bolj znosno.     P.S. Bini bi rekel, če imaš manj kot 8s 0-100kmh, je to dober rezultat. Za kurz-a od SL-a pomoje niti ne :)))
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.