Guest Guest Napisano 19. marec, 2004 Prijavi Napisano 19. marec, 2004 Nasvet glede foruma. -Manjka rubrika "Oglasi" -Rubriko "tuning" lahko preimenujete v "Tuning in tehnika" -rubriko "srecanja" lahko preimenujete v "Ostalo/Blodnje" da bo obsegalo vec dejavnosti in nebo 300 razlicnih forumov po nepotrebnem. drugace imate lep forum, naredite po ostalih forumih vec reklame, vsekakor se mora najdet vec kot le pesica voznikov mazd, posljite linke, brosure vsem mazda dealerjem.... in kar je glavno, z vsemi mocmi poskusajte na ta forum spraviti "glavnega", mislim da vsi dobro vemo kdo je to Citiraj
KAALman Napisano 19. marec, 2004 Prijavi Napisano 19. marec, 2004 bo po?asi... na reklami res ?e moramo delati, ta glavni pa je (vsaj mislim da) ?e pogledal tu sem. da pa bi aktivno sodeloval, pa mamo malo premalo uporabnikov zato pa delamo nalepke, da jih vozimo po avtih tudi ti se lahko registrira?... si kar welcome ! Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 19. marec, 2004 Prijavi Napisano 19. marec, 2004 bo po?asi...na reklami res ?e moramo delati, ta glavni pa je (vsaj mislim da) ?e pogledal tu sem. da pa bi aktivno sodeloval, pa mamo malo premalo uporabnikov zato pa delamo nalepke, da jih vozimo po avtih tudi ti se lahko registrira?... si kar welcome ! Se kr strinjam s tabo. Vsaka stvar kgre lepo pocasi. Enkrat bo tudi ta forum zazivel....sej ne sluzimo od njega tko da ni panike Drugace smo tudi na ircu #www.mazda-si.net. LP Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Napisano 21. marec, 2004 Glede preimenovanja forum oddelkov ni problema, povejte ?e ostali, ?e vam to ustreza. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Napisano 21. marec, 2004 Js bi se izgnil "blodnjam", ker jih majo na vseh ostalih forumih. Pod tunning pa milim da je vsem jasno kaj spada, tako da bi moj predlog bil da ostane tako kot je. Pa se en velik predlog mam, ta forum mora biti nekaj posebnega, saj ga ustvarjamo ljudje ki vozimo MAZDO, ali pa smo vsaj MAZDA fani, in ne ostali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Napisano 21. marec, 2004 jaz tudi tako mislim. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Deeyan Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Enkrat bo tudi ta forum zazivel Super vam je uspel, pa tak nadaljujte Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Hehe, kak?na pratema! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Eh Lojz ne more brez nas......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 U bemti superstaro temo..... Citiraj Feel free....
Deeyan Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 U bemti superstaro temo..... ampak je blo zanimiv brat va?e za?etke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 ...res je... Bemti...sam sem res ?e skorej 5 let na tem forumu... jaoooo Citiraj Feel free....
Deeyan Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 js sm prej bil bolj mal aktiven, odkar mam pa Mazdo sm pa bolj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.