Skoči na vsebino

INFO - mazda 6 2.3 AWD avtomatik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Z eno tako mazdico je bilo precej te?av po okvari menjalnika, kjer se pri obnovi AT te?ave niso povsem odpravile, tako da priporo?am kratek check-in s ?asijo na "mati?nem" servisu, za morebitno zgodovino ;)

Druga?e pa zakon avto, bi mene tudi mikal :)

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

@wildcat: Hvala za informacije, morda pa je to res ta avto. Ugibam da 4wd avtomatik 6ke lahko pre?teje? na prste ene roke celi SLO.

Verjetno lastnik bere forum, saj je ?e odstranil opombe glede menjalnika ter ceno zni?al za 400 ? :)

Definitely a car to be skipped! :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pred kratkim sem imel na razpolago M60 PHEV še prej pa D3.3. Za moje potrebe je bil D3.3 idealen, če ne upoštevamo stroškov vzdrževanja 3.3L Mašina, ki pri nas res niso optimalni. Me je pa PHEV pozitivno presenetil, saj je kljub izpraznjeni bateriji deloval dokaj suvereno, pa tudi poraba pri moji vsakdanji relacijo no odrešenja 8.5l/100 km.. primerjava M6 2.2 5.6L.. M30 2.0 AWD cca 7.2 L in M60 D3.3 6.8L.  
    • V Nemčiji daš 1 €, dobiš listek, ki ga vnovčiš ob nakupu pijače. Torej si na račun sc... /sr... zmanjšaš račun pijače (ki itak ni poceni). 😁
    • V Nemciji je vecina WCjev na AC plačljivih… res pa je, da dobiš bon, ki ga lahko vnovčil na počivališču na črpalki ali shopu… in boni so poenoteni, tako, da jih lahko zbiraš in koristiš, ko se jih nabere kaj več …dvomim, da se je v zadnjih letih, odkar nisem bil v teh koncih kaj spremenilo…
    • Tudi v Avstriji se plača v vseh Višegrajskih državah in še v Skandinavskih. 🥴 So pa ponavadi lepo čisti in urejeni.... 😊😉    
    • Res je. Nikjer v Italiji niso wc-ji za plačat. Prav tako ne v Nemčiji. Edino pri nas se gredo tak " elitni" turizem. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.