Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ali kdo od vas ve, kaj pomenijo te funkcije oziroma tipke na pri ro?ici avtomatskega menjalnika ?

Ne najdem jih nikjer, tudi v navodilih ne.

Objavljena slika

HOLD sem ozna?il z rde?o, POWER pa z zeleno barvo.

Hvala za pomo? in nasvete!

tak volan bi mel :aaaaa:

Napisano

A sploh ve? o ?em tu govorimo?

Nekateri modeli imajo omenjeno funkcijo.

vem, vem o ?em govorite, sam js bi tak volan rabu, moj se bo vsak cajt razpadu :zvizga:

Napisano

Glej,tema ni prava, preberi si ZS ki sem ti ga poslal

so what, BV, da odpiram eno temo zarad enga klin?evga volana, sm se pa? slu?ajn zdej spomnu :rolleyes: last post here....

Napisano

Pri Fiatu ane? Mehkej?i volan pri motanju na parkiri??u.

Ja.

To razumem,Volan postane mehkej?i in la?je je motanje na parkiri??u.

Vse to omogo?a hitravlika.

Nekateri modeli pa imajo to funkcijo oziroma tipko na menjalniku.

A to pomeni,da druga?e prestavlja?

• 11 mesecev kasneje...
Napisano

Ah, to je samo za une "Schumacher wanna be" voznike, kjer menjalnik pretika k na dirkah... za taxi ne rabi? tega razen, ?e bi si pleharce ?elele mal adrenalinskega u?itka. :blush:

33112_1.png

Napisano

Ah, to je samo za une "Schumacher wanna be" voznike, kjer menjalnik pretika k na dirkah... za taxi ne rabi? tega razen, ?e bi si pleharce ?elele mal adrenalinskega u?itka. :blush:

Se strinjam s tabo.

A ''CITY'' potem pomeni da pretika pri nizkih vrtljajih ?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Markus 11 let. Meni je Markus najboljše razmerje kvalitete in cene.   Sem imel v državni firmi Interstuhl, hudič je stal 400-500€, je pa bil nor.
    • Nora24?   To mi boš sedaj ponujal?   A nisi prav ti imel toliko za povedat čez ta lažnivi in pristranski medij? In zdaj prav ti pregleduješ ta medij in ga še kopiraš na forum in priporočaš v branje? Globoko smo padli...   Čeprav, ko gledam ta njegov seznam, ki je objavljen... Ma, mogoče pa možakar nima dolgoletnih psihičnih težav. Mogoče je bolj pri pameti kot smo mi, ki samo nekaj govoričimo, naredimo pa ne nič, da bi se spremenilo...   Mi je pa žal za voznika in njegovo družino. Pa tudi za vse potnike na tem avtobusu, kajti tak dogodek gotovo pusti posledice. Pa tudi za vse prejšnje žrtve njegovega ustrahovanja. In resnično upam, da se bo voznik pozdravil in da zaradi napada ne bo imel posledic - mislim, če ga je z nožem zaštihal v vrat in prekinil dovod krvi do možganov, ima to lahko zelo hude posledice...
    • Jaz sem pred leti kupil ultra-super prehvaljen UVI stol, ki so ga vsi hvalili, pa je počil ogrodje, ker je bilo samo z enim majhnim zvarom skupaj dano (Ja tudi malo preveč kil mam ). Zdej sem pa na MARKUS stolu iz Ikeje in je top.   https://www.ikea.com/si/sl/p/markus-pisarniski-stol-vissle-temno-siva-70261150/  
    • Zmrznilo ne bo... 
    • Vsak ima drugacno "rit"...samo da pripomnim o svojih izkušnjah. K je pred 2-3 leti sin kupil en boljši "gamerski" stol...zelo podoben...ful znižan,pa še zmeraj okoli 300€.... Ti povem,da je bil samo za "v smeti"...smo vsi bili po sedenju na njemu čist ",polomljeni"....smo kmalu dali nazaj starega pisarniškega z visokim naslonom od Ergolesa...da ne začnem o kolesih,odpadlih oblogah na nogah itd...skoz eni problemi...   Moje mnenje-samo Ergoles še kupim...ni poceni,a je v bistvu ugodneje...greš v salon na Vič,vse sprobaš itd...top SLO-roba...proizvodnja tudi zraven,in če je kaj narobe se brez problema zrihta...   Po moje se premalo govori o ostalih stvareh okoli računalništva...po mojem mnenju-miška,tipkovnica-to je najvažnejše,k z tem imaš stik z PCjem...in seveda miza,stol itd... Razumem financni vidik,a ta periferija zna včasih biti važnejša od samega PCja.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.