Rimske toplice - pomo?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ko je dowg delovnik, paše vsak kratek sprehod in z lepim razgledom na KSA
-
Od Jan mihelič · Napisano
Pozdravljeni, zanima me, če kdo pozna kakšen servis oz. koga, ki bi lahko popravljav wanklov motor (globji posegi v motor), saj sem zelo zainteresiran za nakup, ampak je edini problem sedaj dostopnost do servisa. Hvala vam za vašo pomoč. Lp, Jan -
Danes je padla še ena turca z še več višinci. Moram pa tukaj opozoriti vse, ki se vozite z kolesi po naravi ali pa po navadnih cestah... Danes, ko sem se vračal iz Portoroža po Parenzani , mi je pri kar veliki hitrosti skočil divji zajec pred sprednje kolo. Verjetno ni potrebno razlagati ,kaj je sledilo.😬 Še dobro, da je bilo ob strani blato in trava,da je ublažilo padec. Na srečo , razen buške na nogi in odrgnine z pedalom nič hujšega. Še sem elastičen.😄 Skratka, vedno je dobro imeti nekje v podzavesti to, da ti lahko skoči ob vsaki uri in povsod kaka divja ali domača žival na cesto ali še huje, direkt pod kolo.
-
Ravno sem bral ta članek.🙂 Voznik, policist;" Zasledujemo vozilo, ki je bilo udeleženo v ropu". Šef policije:" Ok. Samo z gasom po pameti. Ne pretiravati, raje vozite kak kilometer pod omejitvami". Čez nekaj minut :" Šefe, pošljite avtovleko na cesto 10a. Elektrike ni več... Roparji so že v drugem mestu. Prevzemite jih tam z kakim normalnim vozilom."
-
Mogoče res malo. Bom začel stavek kot vedno, da je lepota itak subjektivna stvar, ampak menim, da noben nov BMW ni toliko lep kot tole
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo