Tudi tukaj piše.
https://www.24ur.com/novice/svet/se-izplaca-skociti-cez-mejo-po-enake-izdelke-in-privarcevati.html
Boste pa take zapise zastonj iskali v kakem časniku delo , mladina, in podobnih...
Sem slišal, da so take sonde vredne milijone dolarjev.
NASA's Van Allen Probe A to Re-Enter Atmosphere - NASA
WWW.NASA.GOV
NASA’s Van Allen Probe A is expected to re-enter Earth’s atmosphere almost 14 years after launch. From 2012 to 2019, the
O, da bi padla na moje dvorišče...
Mogoče je pa celo res kaj na tem...
Pa ne zdaj to gledat skozi politiko, čeprav je posnetek tako zastavljen, ampak skozi finance. Koliko krat se je tu obregnilo ob @Alexa, da pretirava, ko trdi, da je v Italiji skoraj vse cenejše. Dejansko, če je vse to res, dobi v Italiji za 1/4 več kot pri nas...
Počasi bomo še mi začeli hodit v Italijo po nakupih...
Sicer stara "novica", pa me zanima, če je kdo kje že kdaj videl kakšen tako opremljen model?
Cybertruck To Come With Deployable Scoop For Removing Climate Change Protesters From Roadway
BABYLONBEE.COM
AUSTIN, TX — In addition to all of the exciting features already announced for the Cybrertruck, Tesla has now unveiled a new deployable front scoop to easily remove climate protesters blocking...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.