Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

V?eraj sem odel svojo Mazdico v letno obuvalo in mi pri vulkanizerju re?ejo, da imam kar 2 Alu plati??i zviti in da jih moram jeseni dat v Kamnik (ne vem h komu) na ravnanje. Ne vem zakaj so mi jih sploh potem dali gor (pa sej to zdej ni va?no). :angry2:

Zanima me, kje in kako bi se dalo za to ravnanje plati?? zmenit in ?e je pametno, da ?akam do jeseni, glede na to da bom do takrat naklepal 20 kkm. Ali ja kak?en problem za le?aje? :huh:

Mere ne vem kak?ne so, so pa original od Mazde, gor so pa gume 205/55/16.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

Kuret je bil mi?ljen iz Kamnika! :P

Je pa sicer tudi Jerman (poznani motoristi) iz Depale vasi ful dober majstr! :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Meni zaenkrat ne trese. Sta pa obe levi.

Ali lahko pride do po?kodbe le?ajev?

Napisano

lihkar govoru z anzetom pa pravi, da vse zrihta...tko da pozabte kurete in podobne, anze je taprav naslov

031367275

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

lihkar govoru z anzetom pa pravi, da vse zrihta...tko da pozabte kurete in podobne, anze je taprav naslov

031367275

Kje pa je?

Napisano

Ve? al mn jih usi pol peljejo Jermanu iz Depale vasi ravnt, vseen ?e gre? direktiva k njemu :) Usaj ta iz Kamnka vem da jih k njemu voz. Sm tud sam dau eno 17" k njemu poravnt in je blo u nulo, pa niti ?trihat ni blo treba :)

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Boss zmeden? Jaz sem bil tudi zmeden, ko je Boss kupil Škodo, pa še brez palčke nivoja olja. Vse se spreminja. Tudi vojaškemu zavzetju sosednje države s tisoči žrtev se več ne reče vojna, ampak specialna operacija.    Sem prebiral 150 let stare mrliške knjige, po 5 otrok in več iste družine je umrlo v 2 tednih zaradi davice. In potem, ko se je davica izkoreninila in še mnoge druge bolezni, s pomočjo cepljenja, se najdejo amaterski pametnjakoviči, ki vedo več od znanstvene medicine. Jaz tega ne kupim. Zlorabe pa se dogajajo, vedno so se in se bodo. Tudi vojni dobičkarji (farmacevti). Kaj je tukaj novega?       
    • Ja vse prevečkrat smo videli kako se zdravniška doktrina spreminja pod vplivom finančnih nadomestil za tišino. Bolj me skrbi doktrina posameznika, ki se je kar naenkrat sprijaznil, da se lahko dela poskuse in raziskave na njih in če se ne strinja ga označijo za nevarnega anticepilca.
    • Lepo napisano. Najbolj se javljajo tisti, ki imajo nekaj za bregom. Tej so vedno najglasnejši.
    • Kot zanimivost in ker smo se večkrat malo prerekali, kolk je potrebno polnit pnevmatike. Nekateri so se zgražali, ker smo nekateri recimo 19-ke na Mazdi 6 polnili z recimo 2,7 spredaj in 2,6 zadaj ali celo več, kar je kar nekaj desetink bara nad oznako na nalepki.   19-ke na Superbu se polnijo celo takole visoko:   2,9 spredaj in zadaj pri neobremenjenem avtu 3,1 spredaj in 3,4 pa zadaj pri polno naloženem.      Tole je men veliko bolj normalno in logično glede na 2,3 bara pri Mazdi 6
    • Ja, ampak ne vedno. Včeraj so imel težave pri Lipcah, ker se je naredila kolona od uvoza na AC proti Karavankam pa so rabili kar nekaj časa, da so se spravili v smer Karavank. Ker se je naredila kolona saj je full folka dobilo idejo it na AC preko tega uvoza so čakali tudi tisti za proti Lj, da se zadeva spuca. Včeraj popoldne je bila Soriška dejansko najboljša rešitev.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.