YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Seveda ga ima - napaka oglasaEDIT res manjka na volanu pa GTA je??? Ima pa neuporabno navigacijo evo moja:http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6693 Navigacija DELA !!!!Ima kolega enako in del a BP. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Ja Land Rover CD z glavnimi cestami v SLO samo - v Evropi pa dela BP! Samo glasovno ne dela po vseh potkah, druga?e pa BP. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Se strinjam ja :-) Kako se pa kaj avt. menjalnik v teh mazdah obnese? Citiraj
fikica Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Poraba: Na relacijah 7-8 l, v mestu poleti 9.6 l, pozimi tudi do 11 litrov. Kilometri so original, navigacija ?pila kot treba. Tempomata pa res nima, prav tako nima bi-xenon. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.