Gorjup13 Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Zravo, kar nekaj ?asa sem ?e na forumu in pri?el je ?as ko razmi?ljam o zamenjavi avtomobila in med kandidate je pri?la tudi Mazda 6 in sicer sem gledal okoli letnika 2002, bencinar pa raje tja okol 150KM pa me zanima ?e se ve za kak?no, ki je vredna ogleda? Prebiram forum, pa je vse tako razito, da ni? ne najdem, kaj so znane hibe poleg rje. Zanima me tudi kam v okolici LJ se jo spla?a dat pogledat? v ljubljani sta zanimivi te dve:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5706426&show=1http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5944228&show=1 Isti letnik, cenej?a ima ve? opreme, kilometrov mata skor enak , any ideas? Hvala za vse odgovore ?e v naprej Citiraj
Z M A J Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Gorjup se je odlo?il postati pravi mazda?! Tistole 2. od na?tetih bi ?el jaz na tvojem mestu kar takoj pogledat, ker cena je STRA?NO ugodna, pa da vidi? ?e je okej stroj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 14. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2012 Jo?a ja kot re?eno se poigravam tudi s to idejo sam me pa res zanima ?e se o keri kej ve, al pa na kaj je treba bit pozoren, pa komu se jo spla?a dat v pregled, morda komu s foruma? aja pa ?e to kok ko?ta tavelik servis takilih 2.0 in 1.8? Citiraj
Z M A J Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Velikih servisov prakti?no ni, razen ?e jo kupi? s 400Kkm, potem zna? menjati pogonsko verigo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 14. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2012 To je dobr, pol je vrjetno servis z originalnimi deli kaj ene 600?? Hmm A ste dans taglavni kje na lep?em da samo jo?a odgovorja Citiraj
batko Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 To je dobr, pol je vrjetno servis z originalnimi deli kaj ene 600?? Hmm A ste dans taglavni kje na lep?em da samo jo?a odgovorja Imam sicer dizla, ampak servis z originalnimi deli, narejen pri svojemu mehaniku ne bo prisu vec kot 200 eur...govorim seveda o navadnem servisu filtri olje... Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 To je dobr, pol je vrjetno servis z originalnimi deli kaj ene 600?? Hmm A ste dans taglavni kje na lep?em da samo jo?a odgovorja Mali otrok ?e skoraj 3 urce drema, pa mal firbcam po netu, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Vzemi tole ?e ne misli? delat polno km je to raketa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5782220&show=1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gorjup13 Napisano 14. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2012 Uff, tale mi je pa ?al malo predrga, ker s sabo potegne precej?no registracijo Citiraj
theBill Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Vzemi tole ?e ne misli? delat polno km je to raketa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5782220&show=1 Tole meni li?i na mo?erada... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
batko Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Tole meni li?i na mo?erada... Za jo pogledat, mi je lepa. Imel jo pa ne bi, ker se bi te barve takoj naveli?al Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Uff, tale mi je pa ?al malo predrga, ker s sabo potegne precej?no registracijo ?e primerja? z 2.0 benz motorjem smo ?e pred ?asom ugotovili, da je isti rang (tako po KW-jih kot tudi po kubaturi). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Velikih servisov prakti?no ni, razen ?e jo kupi? s 400Kkm, potem zna? menjati pogonsko verigo! Ne kupuje motorja al pa ATV-ja. Veriga ki poganja odmi?ne gredi NI pogonska, ampak bolj?a zamenjava za zobati jermen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.