Ne bi bilo slabo, ker mamo premal izkušenj s prikolicami oziroma nosilci za kolo na Mazdah. Zato tudi ni nihče vedel odgovora, težko pa je kr neki pametovat na pamet.
@Z M A J ma prav. Sem vozil kar nekaj EV-jev tud recimo Cupro Born, ki je kar strup, ampak, ko greše nkrat v ovinke, jih visoka teža enostavno ubije. Gume na zdržijo, skos maš občutek, da se nekak vališ preko koles in enostavno povedano - filing je zelo slab. Nekak delujejo kot ameriški avti, velik moči, velika teža, supar za pospeševanje na ravnih širokih cestah in živ obup za dinamiko v ovinkih.
Ura lahko zdrži 15let, lahko pa crkne po 3. letih. Pač imel si žal zelo slab model. Malo poglej vse znamke, tudi Coros. Uglavnem, karkoli uzameš upam, da ti bo dobro služilo.
Moj Citizen čist ok dela že preko 10 let.
Trenutno je tak na stvari. Polar sem imel 10 let, Suunto je zdržal dosti manj in za to je X, ne glede na lastnosti.
Torej Garmin ali Polar.
Garmin Fenix 8 ali Forrunner. To morem analizo naredit. Potem pa vs. Polar.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.