DSC proti zdrsu gum
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še nekaj...tako kot zanimivost... Sem lih včeraj po dolgem času šel v Metalko na Brnčičevi...sem potreboval novo zalogo brusnih papirjev in trakov......imajo stroje Makita,Flex (to je sedaj čajniz) itd...in med drugim zastopajo tudi Wiha. In prodajalca,ki tam že dolgo dela...včasih padeva v debato...vprašam,kako se kaj Wiha prodaja.... In pravi,da ne lih ne vem kako dobro....je rekel,da takšni zanesenjaki prej kupijo kot pa privatniki...je navedel primer za električarje...6-delni komplet električarskih izvijačev-verzija "Slim" z ožjo špico...ko izvejo,da je slabih 100€...je rekel,da nihče ne vzame....pa čeprav mu je to "kruh",in vsakodnevno uporabljajo... Po eni strani si mislim-butlji,k ne vedo,kakšna kvaliteta to je...po drugi strani pa pogledam na njihovo stran,in vidim najprej to: WIHA VDE 6-delni Set Izvijačev SL, PH, SoftFinish® - PRODAJA IN SERVIS ORODJA WWW.METALKA-SERVIS.SI Ročno privijanje vijakov dolgoročno povzroča precejšnjo obremenitev zapestij in mišic. Ergonomsko oblikovan izvijač SoftFinish® ponuja... In to: WIHA VDE 12-delni set izvijačev SlimFix - PRODAJA IN SERVIS ORODJA WWW.METALKA-SERVIS.SI Ročno pritrdilni vijaki dolgoročno močno obremenjujejo zapestja in mišice. Zelo ergonomsko oblikovani izvijač Softfinish® zagotavlja... Po tem pa pogledam za ceno zunaj za 12-delni set.... Wiha Schraubendreher Set SoftFinish® electric slimFix gemischt 12-tlg. (41003) WWW.GOTOOLS.DE Pa tudi,če prišteješ tistih 19,90€ za ptt... Ne vem,kaj mislijo...a da je folk neumen?!!!... Ne rečem,meni tip zmeraj da lep popust,in res niso dragi brusni papirji,žagice za vbodno,svedri ipd. od Makita potrošne robe....a "stroja" ali kaj od Wiha itd. tam nisem kupil še nikoli...in izgleda,da tudi ne bom. Še čudno,da jim sploh še "laufa".
-
Odkrita Slovenija 🇸🇮 (@odkritaslovenija) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,430 likes, 37 comments - odkritaslovenija on October 27, 2025: "Zapišite si imena...
-
Tle maš prav cajt je najbolj pomemben ne kilometri. Pa kolikor se cudno slisi, avto ki se ne vozi dela skodo gumi, guma se mora trositi in posneti zunanji del ki se trdi ce avto stoji. Sicer pa je Amzs test samo prevod ADACovega...oz nekega drugega testa v okvirju ADAC skupine. Profil gum je izredno vazen - odvajanje vode, smernost... Sneg je v bistvu iluzija...ce vozimo 10 min po resnem snegu na leto je veliko, vecinoma je to plundra in voda, ce je pa kaj resnega (5cm zbitga snega ni resno) je pa itak treba met ketne. Pri zimskih gumah se vse vrti okoli temperature in ne snega. Do sedaj sem videl res samo en dober test, in to moto gum. Naredili so test z novimi (poligon, cesta, dez, touring, off road) in ga ponovili pri istih gumah z 8000km (kar je reci pisi zadnja cetrtina lajfa moto gum)
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.