Yoko 35 Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Zdravo foruma?i. Ima morda kdo izku?nje z menjavo sprednje ?ipe na Mazdi 6? Imam po?eno steklo, ki ga je potrebno zamenjati, pa me zanima ali tisti, ki ste ?e menjali steklo, imate name??ene originalno ?ipo ali ste dali gor ponaredek? Lep pozdrav vsem Citiraj
mokster Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 men so lan menjal na Kia servisu na zavarovalnico in nimam pojma kaj je gor :ne vem: in ne vem kaj je razlika med orginalom in tem kar imam Citiraj
Boss Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Ko sem menjal na svoji sploh ni bilo ponaredka... to je bilo tri leta nazaj Citiraj
jures Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Zdravo foruma?i. Ima morda kdo izku?nje z menjavo sprednje ?ipe na Mazdi 6? Imam po?eno steklo, ki ga je potrebno zamenjati, pa me zanima ali tisti, ki ste ?e menjali steklo, imate name??ene originalno ?ipo ali ste dali gor ponaredek? Lep pozdrav vsem ?e ma? zavarovano pel na carglass pa mir, ?e ne ima? v novomatu poceni kopije, pa ne se bat kopije, mazdine ?ipe so mehke ko hudi?...na Mazdi 5 sem jo 3x menjal....!!!! vsak kamen?ek jo pokne, enako v Xedoski, pol pa sem ?el v novoamt po kr neki za 70? (ni bla kasko seveda) in ?e danes dr?i P.S. Kdo pa garantira da original mazda servis daje mazdino ?ipo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 ?e ma? zavarovano pel na carglass pa mir, ?e ne ima? v novomatu poceni kopije, pa ne se bat kopije, mazdine ?ipe so mehke ko hudi?...na Mazdi 5 sem jo 3x menjal....!!!! vsak kamen?ek jo pokne, enako v Xedoski, pol pa sem ?el v novoamt po kr neki za 70? (ni bla kasko seveda) in ?e danes dr?i P.S. Kdo pa garantira da original mazda servis daje mazdino ?ipo Mazdin logo je na originalnem steklu... Sem pri Xedoski menjal ... Pa so dali na Gami originalno... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.