Glede na to da je to streha nad streho je ze sedaj v bistvu vaserdiht, gre se zato da naredim samo stik bolj trden, brez lufta. Pa ce ni vaserdiht potem vlaga pa to....
Nimam os, mam pa gomilu vrabcev....
Odtrgat pa ne more ker ima vedno prostor za 'izlitje' kar odrezem potem
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A ni zanimivo, da v senci Planice in motogp, nihce niti ne rece da se je tudi f1 zacela, in to z multirevolucionarno (spet) novim kvolifajingom....
Aja pa resno upam da je presenetljivo zgoden podpis jasno sporocilo Lorenzo od Yamahe da drugo leto hocejo Rossi/Vinnales ali Iannone.....
To mi deli!
Danes sta se ze konkretno 'pogovarjala' oba na stezi. Pa ne ker sem za Rossina to kar je Lorenzo naredil je res svinjsko....da se mu pelje brez gasa po idealni....
Pocelo je
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A to je kar tako vsaka cev direktno pa objemka????
Kakor vem standardi pripisujejo tipske spojke, ravno zato, da ne more priti do pomote, tole je pa na pol narejeno - nedokon?ano, in lahko katerokoli cev priklopi? na katerikoli dovod....
Ze nova verzija, kjer pa je cloveska napaka ze mogoca, ampak da smo si na jasnem ministrstvo ne more odgovarjati....
"Ministrstvo je korektno vodilo investicijo z vsemi potrebnimi nadzornimi institucijami in v skladu z zakonodajo ne more nositi odgovornosti za dogodek, ki pa je lahko bil ?love?ka napaka," je dejala ministrica. A o tem ne ?eli ?pekulirati, saj da je treba po?akati, da kriminalisti in preiskovalni sodnik oz. pristojne institucije pregledajo vso dokumentacijo in izvedejo preiskavo.
Glede na to da ste od vsemogo?ega podro?ja me zanima naslednje.
Zanima me va?e mnenje(ker prebral na netu sem ?e oh in sploh.)
Kupujem ?rpalko za umazano vodo. Naj bo to potopna ali preto?na.
Zdaj nekako razlike sem ?e na?el vendar nekako nastane te?ava katero vzet.(nebi pa se rad zaletel v tri krasne)
Rabil bi ?rpati vodo iz cca globine max 3h metrov in potem vodo spravit cca 25m stran od ?rpali??a po 1/2'' ?lavfu.
Nekako s potopno ?rpalko sem poskusil -pretoka ima res veliko vendar ko ji poka?e? malo klan?ka zadeva po?epne.(po ravnem in minimalni naklon gre super.)
Je pa nerodna za name??at, ima pa to prednost da je skoraj NESLI?NA (kar tudi potrebujem) saj bi ?rpal na skrivaj ko vsi spijo haha
Preto?na pa je ?rpalka zunaj (la?ja namestitev) potopi? sesalno cev in odvodno in gassa ......ima manj pretoka( ok to bom ?e pre?ivel bo pa 1h lavfala dlje), ?rpa? lahko ni?je in jo potiska? lahko vi?je......vendar ne vem kako hrupna je zadeva!?
Ima kdo kake izku?nje s tem, ?e najraje pa bi videl ?e bi jo imel kateri za posodit za kak dan da jaz to sprobam in bi se potem la?je odlo?il katero bi kupil.
Hvala za odg.
Pogoji so enaki za obe.
?rpanje iz cca 3h metrov .....transport vode cca 25m in pa dodatna ovira cca 5m potiska.
?e je voda umazana potem ne potopne, ker ?e ne lavfa stalno bo takoj zabasana, hrupna ni toliko zunanja, lahko jo tudi zalo?i? z ne?em, ker hladi se z vodo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jah s siko nikol ne zgresis, samo je malo vecji volumen za siko.
Aja pa otroke tudi strizem....
bolje ko vsak brzi frizer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani