Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

V ?oku je ne upa iz ko?e

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hrane in pija?e imej s sabo vsaj za en teden, napolni mobitele, otroc nej grejo na WC pred potjo vsaj za dva dni na zalogo. Psa zameni za Huskija, survival kit je tudi del obvezne opreme pa ?e pokli? na arso, da ti svetujejo kaj ?e vse rabi?.

Bokser mi da ve? mesa ?e pride do prehranjevalne verige a la Leonardo di Caprio

Pa pazi na meglo!

Burja 100 na uro jo je pa menda razpihala :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sode? po 24kur bomo danes zopet iz morja pri?li v sne?ni vihar s pol metra snega.....mam ketne .....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

To pa nikakor ni za Juresa. Premajhen voz je to zanj. Bodi pozoren, ko posnetek poka?e prtlja?nik - saj je manj?i kot v Mazdi 5, pa je bilo Juresu premalo...

Tole je vse prej kot uporaben avto, se pa da predelat to :)

Te dni na zimskih smo ga spet izrabili do konca....kot kaze bo avtobus rabil se pregrado. Ko nalagam poleg boksa kramo hitro gre do stropa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Skale v robniku so po slab kubik, bile tudi zabetonirane....nekatere so na drugi strani ceste

post-2637-0-59267900-1455457870_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lp...danes sem je dvakrat pogledal ?e? balkon ,kako se pere na DE?EJU..he he...lp:-):-):-):-)

V Rovinju senje zlil in spet odprlo soncu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

sej ne vem, ?e je kej narobe - avtobus s priklopnikom samo ne sme biti dalj?i od 18,75m

Tle se mogoce ne vidi ravno ampak ta tovornjakarski priklopnik je bil vsaj meter visji od avtobusa, pleasal sem ter tja....v mislih sem imel predvsem obremenitve in to da je orngi snezilo....kot se vidi s slike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sneguje...in to brez alarmov? A je ARSO crknu, ali pa je nekdo kon?no ugotovil, da je zima....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zakaj na takih posnetkih ni nikoli "mo?nej?ega spola", ki lovi heroj?ke. Vedno je le "ne?nej?i spol"...

https://www.facebook.com/Thebabygang/videos/223602577983947/

Kdo je rekel, da jih ni?

https://www.youtube.com/watch?v=qoQssWPRNR0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Tako, avtobus je zrihtan, sedaj je na vrsti moped. Izkoristil sem 40, ko vsak spra?uje ?eno ja kaj pa rabi (a ni to zanimivo, da nikoli ne vpra?ajo direkt :) ) in zbral za nov zni?an potovalni zic, z gelom in gretjem...kurc leta so leta...

Letos je v planu vsaj 14.000 km, lanska Romunija, ki je odpadla zaradi povezane roke in noge, Francoske Alpe, ?vicarske Alpe, Dolomiti, Rimini WDW 2016, Brno MotoGP.... 

Ve? kot 20 prelazov nad 2000m  :jupiii:

Poti bom objavil, ker kot vedno vabljeni tudi ostali. Prva 100% potrjena je 6-15.5.2016. Pot je za?rtana, a je treba potrditi da bodo vsi prelazi odprti.

471265582-albula-pass-mountain-pass-stre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je bilo samo v radiusu 1 km, ti povem mam rezervirano pet-tor. Ce se bajta stoji, je ravno v tem severnem zalivu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Rovinj danes. Cesto dobesedno zruvalo in neslo s seboj 500m

post-2637-0-26686600-1455111593_thumb.jpg

post-2637-0-23649400-1455111597_thumb.jpg

post-2637-0-11723300-1455111601_thumb.jpg

post-2637-0-64621500-1455111605_thumb.jpg

post-2637-0-53780800-1455111612_thumb.jpg

post-2637-0-25936200-1455111616_thumb.jpg

post-2637-0-84746200-1455111620_thumb.jpg

post-2637-0-40631500-1455111624_thumb.jpg

post-2637-0-35387500-1455111631_thumb.jpg

post-2637-0-40716500-1455111637_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

thanks bom dodal....sicer me pa ?e molzejo z 2? na mesec za 100GB :), vendar me je oblak ?e velikokrat re?il na terenu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej men je tudi to ?udno. Res da je Grafi?na za PCI express 3.0 jaz pa mam samo 2.0 bi moralo vseeno delati. Plata je res da malo v letih, samo ko sem kupoval sem imel v mislih nadgradnje.

V biosu 'odobrena' dodatna grafika?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No no umirte se, Maja morajo biti prelazi ze nared za motoriste :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede na norenje 24ur in Arsa (rumeni alarm za jutri) pri?akujem v ?etrtek zjutraj v Lj ni? snega ali mogo?e kak?en centimeter ali dva maksimalno.

Pre?ivel pot iz Beograda, tam do pol poti je sijalo ?e zelo nevarno sonce, ki je spu??alo UV ?arke nevarne voznikom s stekleno streho, potrebna je bila previdnost, kajti smrt je bila blizu. Bunda me je re?ila na pumpi pri Zagrebu, saj je prepre?ila vetru s hitrostjo 30km/h da me pohladi in s tem sem lahko izstopil iz avta za nekaj minut. Aplikacija 24 kur mi je bila v pomo? stalnemu obve??anju o izrednih razmrah v moji de?eli, ki ji nobena zima ne prizanese ve?.

V nadaljevanju poti pa je kislinski de? prehajal v nekaj izjemno debelih in nevarnih sne?ink, razmi?ljal sem ?e bi se ustavil in prezimil kje, saj je bil tank poln in bi se worst case scenario lahko pre?ivel.

V prtlja?niku pa so bil ?e ketne, ?e bi se slu?ajno prelaz Medvedjek spreminil v polarno belo barvo. Na meji sem tudi opazil pripravljenost vojske, ki bi lahko prisko?ila v pomo? z oddejo in vodo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vseeno....ne vidim vec prednosti. Lahko tudi za 1 L laze.....ni vec vse v ceni bencina.

Poglej skyactive mazdo6 benz...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Route planner
Napisano

Jaz imam Auto Route. Sicer zemljevidi iz leta 2001, tako da ni ve? kaj prida uporaben, dela pa to?no tako, kot si zapisal. Ima celo to mo?nost, da napi?e? vse postanke, pa ti optimatizira vrstni red. Pa mu napi?e?, kolik?na je poraba in koliko stane liter, pa ti ?e stro?ke vr?e ven. In dolo?i? hitrosti, s kak?nimi se bo? vozil, tako da je potovalni ?as dokaj realen vse do prvega zastoja...

Slivka brez komplikacij :) gre za moto trip, poraba in stroski nimajo veze, marca na 2500-2700m pa guzva tud ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zakaj sploh se diesel?

post-2637-0-52647500-1454420057_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Route planner
Napisano

Thanks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Route planner
Napisano

Ali pozna kdo kak route planer, kjer tako kot v googlu dela? point to point pot, vendar da ne uporablja google zemljevide za osnovo.

Namre? se ne da narediti ruto, ker avtomatsko upo?teva zaprte prelaze pozimi in te pelje okoli....butasto. Rad pa bi naredil rute, da se organiziramo, rezerviramo ker se gre ?e 7. maja...

Tom Tom, Via Michelin imata samo osnovno od A do B.....rabim pa custom od a-b-c-d-e-f-g....

thanks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

V reklamnih film?ih za pove?anje varnosti v prometu je vse tako lepo: v primeru nesre?e je potrebno zapustit avto in se umakniti s cesti??a na varno za varovalno ograjo. V tem videu ni videt ograje, samo mal snega na zmrznjeni podlagi bi bilo pa tud v breg nebi nih?e splezal.

Sam tukaj ne bi pustil nikogar iz avta, mas vec sans da prezivis (res da velikem) avtu kot pa da si pasteta med plehom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.