meni osebno top notranja ograja je na princip rostfrai stebrov in pa potem napete ?ice vmes. Ka?na je pa cena pa nebi vedel....pa?e pa v moderno postavitev stanovanja.
To?no to i??em, le da je v hi?i z lesenimi ?tengami bolj naravna lesena, pa mogo?e ?page namest zajl
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e se kdo s tem ubada, ali pozna nekoga zaupanja vrednega mojstra se priporo?am - letos moramo narediti ograjo na notranjih stopnicah, ki je bil pri vselitvi na hitro zaprta z iverkam
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hiper dan, najprej s psom, po frustku kompletni na ?marno, pol en gir z motorjem, moped potem generalno spucan, vkljucno z razmascevanjem ketne, pol pa se ni bilo dost pa sem sel wapat fuge kock (80m2) pa za savo po neobdavceno mivko pa vse na nov zafhgiru....
Hrane in pija?e imej s sabo vsaj za en teden, napolni mobitele, otroc nej grejo na WC pred potjo vsaj za dva dni na zalogo. Psa zameni za Huskija, survival kit je tudi del obvezne opreme pa ?e pokli? na arso, da ti svetujejo kaj ?e vse rabi?.
Bokser mi da ve? mesa ?e pride do prehranjevalne verige a la Leonardo di Caprio
Pa pazi na meglo!
Burja 100 na uro jo je pa menda razpihala
To pa nikakor ni za Juresa. Premajhen voz je to zanj. Bodi pozoren, ko posnetek poka?e prtlja?nik - saj je manj?i kot v Mazdi 5, pa je bilo Juresu premalo...
Tole je vse prej kot uporaben avto, se pa da predelat to
Te dni na zimskih smo ga spet izrabili do konca....kot kaze bo avtobus rabil se pregrado. Ko nalagam poleg boksa kramo hitro gre do stropa.
sej ne vem, ?e je kej narobe - avtobus s priklopnikom samo ne sme biti dalj?i od 18,75m
Tle se mogoce ne vidi ravno ampak ta tovornjakarski priklopnik je bil vsaj meter visji od avtobusa, pleasal sem ter tja....v mislih sem imel predvsem obremenitve in to da je orngi snezilo....kot se vidi s slike
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani