Danes sva z Etcho - jem preverila, če so vse poti, ki jih imamo v planu za naslednjo soboto, v redu. So v odličnem stanju, blata praktično ni več, vreme vrhunsko. 👍
Sem pa najbolj cvikal, da se ne bom v koga zaletel, na Parenzani na poti domov od Izole proti Kopru. Bilo je miljon ljudi, na rolerjih, na skuterjih, na skirojih - navadnih, električnih, na rolerjih, ljudje z vozički, ljudje so hodili peš po kolesarski poti. Ljudje so imeli pse na povodcih, pa pse brez povodcev...ni da ni bilo.
Skratka, če ne bo danes kake nesreče tam je ne bo nikjer drugje.
In jaz sem mislil, ko me je danes Etcho peljal na prvi pravi spust po MTB progi, da je tam nevarno. 😄 Tisto je bila prava poezija proti temu kaosu na Parenzani.
Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh
Pred vsemi temi famoznimi carinami so moje delnice kar slabo kotirale, ker so vezane na evropsko proizvodnjo. No, danes so lepo vse v zelenem. Upam, da tako tudi ostane. Oziroma, da se še okrepijo.
Se zbudiš, kadar hočeš, pogledaš, kakšno vreme je zunaj in greš en giro a kolesom. Danes je tukaj na obali prečudovito vreme, 20,°C, ne piha skoraj nič več. Srečal sem en kup domačih in tujih kolesarjev. V Marezigah sem srečal in se malo pogovarjal s skupino Američanov. Zanimivo, nobeden ne mara pomarančastega. Žal jim je, da je šel v trgovinsko vojno z Evropo. Sem jim pa razložil, kako pridejo do Portoroža. V glavnem, malo ogrevanja za drugo soboto. Sicer skoraj večinoma asfalt in nekaj makadama. Da ne bi bilo glih dolgočasno, sem jo udaril še na Pomjan, za malo treninga v klanec. 😊
Danes sem dobil to vrhunsko prenosno mizo. Je Češka firma, miza je narejena iz vrhunskih materijalov. Na vrhu te zložljive mize je ročaj za prenašanne okoli.. Res me je presenetila kvaliteta izdelave in vsega ostalega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dej, a prideš v soboto? Bomo šli po trasi, kjer sigurno ne bo veliko kolesarjev.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani