Pa rihta? tud ostale bunkice, ki se zgodijo na parkingih pa barva ni po?kodovana?
Ja seveda, se bom potrudu, more? pa vedit de je problek k je to v plo?evino zasekan, tko de kdaj pa kdaj tut ne more? re?it, sigurno pa zmanj?a? udrtino, da je manj mote?e BOJ?, se prej k slej se bomo vsi skup spoznal na kak?nem meetingu pa bova tm kak?nega nagla :mi pijemoo:
Fantje, ?e koga preve? moti to?a na avtomobilu, naj pove, ukvarjam se kak?ne 4 let z popravilo to?e brez li?enja, tko de sam povejte, za mazda?e mam extra popust. ?e koga kej zanima, pustite sporo?ilo pa se bomo ?e zmenil.
Ko sem se pred leti naveli?al nategovanja trgovcev z rabljenimi avtomobili, sem se odlo?il za nov avto. In glej ga, ?e pri novem avtu so me posku?ali nategnt .
Avtohi?a Kr?i?nik, Zagorje, mi je obljubila kot darilo ob nakupu nove ?estke biserno barvo zastonj . Njihov trgovec me je opozoril, da pa o tem nikakor ne smem nikomur ni? govorit, ker da mi oni tega nebi smeli dati. Naslednji dan sem drugje zvedel, da je biserna barva tako ali tako zastonj in da zanjo ni dopla?ila .
Jaz k Kr?i?niku NIKOLI VE?!
Lp M
pojdi ?e 1x povpra?at glede barve, metalic barva se dopla?a(skoraj ne poznam proizvajalca avtomobilov da se nebi metalic doplacala) vem pa de se trgovci zelo dajejo med sabo in VEM de so se ti zlagali, samo zato de dobijo stranko ve?(kamorkoli si ?e ?el povpra?at)....Jz vem de mi delamo dobro in kvalitetno, si glih ne mormo privo??it kaj takega, kdaj pa kdaj pa pride do nesporazuma, 100 ljudi 100 ?udi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja seveda, se bom potrudu, more? pa vedit de je problek k je to v plo?evino zasekan, tko de kdaj pa kdaj tut ne more? re?it, sigurno pa zmanj?a? udrtino, da je manj mote?e
BOJ?, se prej k slej se bomo vsi skup spoznal na kak?nem meetingu
pa bova tm kak?nega nagla
:mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani