Skoči na vsebino

SeekK

Člani
  • Sporočil

    284
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika SeekK

  1. SeekK

    Mazda ceniki, najdi cenik

    Tele cene s financiranjem tudi meni potegnejo živc...je pa to ratala stalna praksa..
  2. SeekK

    Mazda CX-30

    AH Kržišnik vedno opere. Nisem pa vedel da je to od Mazde navodilo, sem mislil da je njihova dobra volja..
  3. SeekK

    Gume

    Tudi jaz, zelo zadovoljen. Mal druga dimenzija sicer od Alexovih, GOODYEAR 225/45R19 96W EAGLE F1 ASYMMETRIC 6 FP. Dal sem 175 po komadu. edit: vidim da je ta Alexova dimenzija cca 20 eur cenejša vsepovsod...zanimivo, pa oboje 19k..
  4. V situaciji kjer propade država in z njo državne obveznice, sigurno vložen denar ne bo naša največja težava..
  5. A ne bo slo to s police od babice, ce prav razumem je priznala vse? Torej njegova zavarovalnica nima veze s tem..
  6. Ja ze la molisana ima precej vec okusa kot te nase klasicne...ko gres na njih cutis da je boljse, ko gres nazaj ti pa ratajo precej prazne ostale in jih precej tezje jes...la molisano dobis tudi pri nas v vecjih trgovinah..
  7. SeekK

    Chat is back ...

    https://www.mojekocke.si/igraca/lego/mini-figure/infromacije/14083 tukaj lahko celo serijo kupiš...samo jih računa 4,5 namesto 4
  8. SeekK

    Ambientalna osvetlitev

    imaš tudi kot dodatno opremo, pod notranjo dekoracijo: https://www.mazda.si/konfigurirajte-svojo-mazdo/MAZDA CX-5/5WGN/ mam par teh stvari na moji 6ici, ki je tudi to imela opcijsko, pa nevem če znam čist povedat katere je že vgradil prvi lastnik..to pri nogah je, pa ta ko pod vrati sveti ko odpreš, sam ni emblema...na pragovih so zaščite, sam se ne svetijo..
  9. SeekK

    Chat is back ...

    Jst ti odkupim tega pastirja s kozo, barbarko ali "netopirja" z dvojno sekiro. Če imaš katerega od teh dvojnega
  10. to je bolj za tiste, ki jim denar tako ali tako leži in ne dobivajo za to nič. bolje 3% kot nič.
  11. SeekK

    Novi avto

    Ja sam nič kar si ti naštel niso krajše mestne relacije. Hočem povedat da za porabo pri tem avtu krajšne mestne niso idealne. Sej za nobenega niso konec koncev, sam pač je to večji avto z mašino, ki ima večjo prostornino. Se osebno s porabo ne obremenjujem preveč, vem kaj sem kupil in zakaj. heh me je Bini ravno prehitel.
  12. SeekK

    Novi avto

    Avto je hud se strinjam, imam podobnega. Samo 6.9 na "Večinoma vozim mestne relacije krajše.." pa ne bo videl, tolko moramo biti realni.
  13. SeekK

    Novinarske manipulacije

    Nepopularno mnenje na tem forumu, samo mene so dizli od nekdaj motili, morda imam občutljiv dihalni sistem nevem...mi je pozitivno da se umikajo iz osebnih vozil. In potem ko so jih začeli čistit na razne načine, se pa samo bere o eko nesnagi in nevem kaj, folk to stran reže itd. Morda EV ni rešitev, sam vzdrževati stanje, ki je bilo 15-20 let nazaj pa tudi ni...
  14. SeekK

    Aktualni dogodki!

    Pri nas ga je blo glih 20 ene pol ure nazaj...čist srečni vsi
  15. SeekK

    Aktualni dogodki!

    Mislim pri nas je po dveh letih ali pa še več 10 cm snega, mene ne moti da je novica
  16. Kržišnik Zagorje...nisem še imel slabe izkušnje z njimi..
  17. Danes sem delal 6. servis, 250€ me je prišel.
  18. SeekK

    Elektromobilnost

    Kar močna tale, da vsi gledajo samo skozi denar, v drugi temi pa pišeš kako ne boš izoliral hiše, ker se ne izplača. In sem te izpostavil, ker sem sam vložil preko 100k v zadnjih 5ih letih v renovacijo hiše, od tega je polovico sigurno šlo v energetsko sanacijo, če ne še kaj več, odvisno kaj vse si predstavljaš pod to. In večina stvari se finančno ne izplača. Da ne izpadem nek pretiran altruist, je pa šlo v udobje sigurno, kvaliteta bivanja. Pa mi drugače denar ne pada iz neba, je bilo treba kje drugje reze naredit, da je bilo to izvedljivo. Med drugim imamo tudi panele na strehi, sicer na območju kjer je že vsaj eno leto vsaka nadaljnja vloga zavrjena, menda bodo v tem letu nadgradili omrežje, tudi zaradi novogradenj. Je predimenzionirana glede na naše potrebe, tako je že marec bil dosedaj vedno pozitiven, kar se potrošene energije/proizvedene energije tiče. Veliko razmišljam o energetski samozadostnosti, samo zaenkrat tudi finančno tega še ne morem izvedt. Me moti način subvencioniranja sicer, ker je dostopen tistim, ki si že tako to lahko privoščijo. Sem jih dobil tudi sam, pri projektu 100k je bilo nekje 5k subvencij. Nisem jih pustil na mizi, samo ni pa to nikakor bilo odločilnega pomena, bi šel v investicijo tudi brez tega. Večkrat se govori o teh socialnih subvencijah za energetske sanacije, samo nisem še zaznal da bi se to nekaj množično delalo...potem pa prideš do tega, da imaš ulico recimo 20ih hiš, 18 je kolikortoliko urejenih, druge 2 ali 3 ti pa oskubljene kurijo vso svinjarijo ki jo dobijo...in bi rekel da to niso ljudje ki nočejo, ker se jim ne izplača kaj drugega, ampak enostavno ne morejo. Nekam se bodo stvari morale premaknit, status quo ne more bit...je pa dolgoročna vizija pri politiki problem, ker vsak gleda do naslednjih volitev ali pa še to ne...populizem popelji nas...
  19. Hah ok, to je pa res, pri blokih pa res nisem videl da bi pri katerem naredili...
  20. Mislim sej konec koncev me nič več ne preseneti... Sam da greš naredit novo fasado na stari hiši, brez da bi prej saniral/uredil hidroizolacijo...a to dejansko delajo ljudje?
  21. SeekK

    Chat is back ...

    Super za tole rifugio Champolin, sprobam sigurno. Nastanjeni smo v La Villi sicer, bo za eno pavzo med smučanjem ravno idealka.
  22. SeekK

    Chat is back ...

    Kje so najcenejše/najboljše pizze na smučišču v območju Sella Ronde? Se spomnim enkrat enih debat.. Niti ni nujno pizza, tud ostala hrana lahko..
  23. Ena taka mogoče na pogled smešna spletna stran, ki ima ogromno informacij. Bi rekel da se splača prebrat. Da se ne delam jaz tu pametnega. Ni moje znanje spet tako široko, zato nikomur nikoli še nisem rekel to kupi, to je zihr. Nikoli ni nič zihr.. Who We Are PLEMENITENJEALIPLENJENJEVLAGATELJEV.WEEBLY.COM Plemenitenje ali plenjenje vlagateljev
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.