Mazda 6
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bosanci pravijo "neče milom hoče silom" al tako nekako... Drastičen poseg v prepoved klasičnih vozil že leta 2030 WWW.ZURNAL24.SI Evropska komisija načrtuje prepoved prodaje vozil z motorjem z notranjim zgorevanjem za vozne parke in avtomobile za najem že z letom 2030.
-
Zdej pa dost hecov, samo en je pravi X model v Mazdini karavani - MX-5.
-
Prodam novo zaščito za sprednji ter zadnji odbijač za vozilo Mazda CX5 letnik izdelave med 2017-2022. Pritrdilni material-vijaki iz nerjavečega jekla so priloženi. Kit prodajam ker niso primerni za moje vozilo CX5 letnik 2023. Tel.št.: 031318493
-
Ta z mini dinotom zmaga. 🤣 Evo, meni kot glasbeniki je napisal tole: ChatGPT je rekel: Seveda! Tukaj je pesem, posvečena Mazdi CX-30 z motorjem X186 — napisana z občutkom za lepoto vožnje, inovacijo in užitek, ki ga tak avto lahko prinese: Mazda CX-30 X186 – Pesem vožnje V jutru mirnem, sonce vstaja, Mazda nežno motor predrami, X186 zašepeta: »Pripravljena sem, le pot mi daj.« Z linijami kot val morja, karoserija pleše s svetlobo, v rdeči duši ogenj gori, ne gre zgolj za jeklo, gre za svobodo. Skyactiv srce bije nežno, a v njem je moč, ki jo čutiš v dlani, ob vsakem ovinku ti šepne tiho: »Zaupaj mi, peljem te v sanje zdaj.« V kabini vonj usnja in mir, dotik volana kot stisk roke, zvočna tišina, a srce pospeši, ko čutiš pot, ki vodi čez oblake. Ne hiti – vožnja je pesem, in Mazda je tvoja kitara brez strun, X186 zaigra brez glasu, a pesem slišiš – v telesu, v trenutku, v tistem zvoku. Ko mesto zaspi in cesta je prazna, pod zvezdami voziš v tihi ekstazi, v vsakem obratu, vsakem pogledu je Mazda več kot le avto – je pot brez ovir.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
So pa naši mediji vseeno objavili novico o napadu medveda na človeka. Moški je imel srečo, da se je medved ustavil tik pred njim. Napad je bil samo nakazan. Pravzaprav zadržan - verjetno medved ve, da je ustavno sodišče zadržalo zadržalo odločbo o odstrelu medvedov.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.