Jaz sem prepričan,da bodo z tem podkrepili zaupanje v njihove resne namene za boj proti korupciji,in Stevanovića pridobili na svojo stran.😂🤣
Da bi sedaj z "stevotom" sestavili koaoicijo,bodo pa potrebovali najmanj božji čudež...izgleda,da je stevo bolj inteligenten kot levaki (kar veliko pove)...aja-čudež-šment-niso verni🤔...kaj,a tistih en-dvakrat,ko je ptiček bil v cerkvi...a tisto velja?
Ko @g.Wankel toliko piše o inteligenci lahko rečeš samo "Can't argue with stupid"
Stevanović razkrinkal vladajoče: "Vdirajo mi v elektronsko pošto in v mobilni telefon!" - Demokracija
DEMOKRACIJA.SI
Piše: Spletni časopis “Nedolgo nazaj, dva ali tri dni, sem dal svoj mobilni telefon kolegu, da ga odpelje do...
Na Alfi sem imel orginal. Pa niso bli kaj boljši kot Gledring. Hudirja še prečne črte so meli in se ti je včasih šuh malce zataknil.
308mm in 320mm imam trenutno.
Treslo pa je do sedaj samo na M2.
In ja za @Boss, na Alfo sem jedva stisnil orginal 16". Ca 2 mm lufta do čeljusti. Pa je imela 305mm.
Eh, fantje....
Kot prvo: moja linija se pri moji hiši konča, tako da če bi jo prerezal, jaz ne bi ostal brez povezave.
Kot drugo: ni mi jo treba prerezat, ker jo je že burja "prerezala".
Kot tretje: kjub temu, da je "prerezana", je še niso uredili. Na moj poziv so prišli trikrat, na sosedovo prijavo, da je ostal brez interneta in televizije so prišli dvakrat, linija pa še vedno leži po tleh in jo veder drsa ob skale...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.