Skoči na vsebino

Fotografiranje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Polarizacija dela ?ude?e ? :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

No vcasih se trudim ujet kak dobr kadr itd..mam par lepih slik ampak zmanjka mi znanja oziroma ne poznam nobenga struckota itd..pa oprema je kr draga..

Oprema ?e nikoli ni bila tako poceni, kot je sedaj. :cheers:

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Evo nekaj fotk, da ponovno spodbudimo objavo zanimivosti:

post-483-1379483383_thumb.jpg ?al je ta do?ivela svoj konec

post-483-1379483399_thumb.jpgpost-483-1379483416_thumb.jpgpost-483-1379483433_thumb.jpgta je zapu??ena sirota v doma?i oskrbi

post-483-1379483451_thumb.jpgpost-483-1379483466_thumb.jpgti pa bodo pa postali sibirski tigri, ?e pre?ivijo zimo

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Saj pi?e z (belim fontom), da je bila vaja. :P Eden je na hodniku "dol padel" ?tirje prostovljci smo pa "obti?ali" na strehi. Sicer je tole ?e malo pozna fotka, je bilo pol vi?je. Eno soelavko so predhodno ?e "nategnili", da nas bojo re?evali s helikopterjem. :hudicek:

Napisano

Eno soelavko so predhodno ?e "nategnili", ...

na evo, jaz se grem zdravit... spet sem samo do tule prebral :blink:

33112_1.png

Napisano

Jesen je moj najljub?i letni ?as. :wub: Druga pa je v?eraj?nja z Bleda, totalno udoma?eni labodi v sredi??u mesta. :party0035:

post-185-1382011070_thumb.jpg

post-185-1382011090_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Za telefon kar dober makro :) ?koda edino, da je barve malo pobralo.

jp, na?alost tema ob 20h zve?er naredi svoje :D

evo, ?e ena s flashem :)

Objavljena slika

Napisano

Ja, sej vem v ?em je finta. Tema jih izni?i, fle? pa prekuri sliko :lol: ?e pride kobilica slu?ajno ?e ?ez dan mimo, naredi ?e eno dnevno.

Napisano

2 v?eraj?nji iz Arboretuma Vol?ji Potok, kjer imam letno karto in mi je fuul v?e?. :rozico:

post-185-1382613528_thumb.jpg

post-185-1382613543_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.