Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Ravnokar sem postal lastnik Mazde 6 CD143 letnik 2007, in me zanima katere dimenzije pnevmatik mi priporo?ate za zimo in katere za poletje.

Trenutno imam na avtu gume 205/55/R16 (zimske). Bi bilo mogo?e pametneje izbrati dimenzijo 195/65/R15 (seveda menjava plati??), ki so cenej?e? Nekateri priporo?ajo o?je gume za zimo?

Kaj pa dimenzija letnih gum?

Hvala za odgovore in lep pozdrav

Napisano

Zdravo novi Mazdilakar! :bravo:

Trenutne dimenzije ima? kar fajne za letne gume (po ?elji da? lahko tudi 17 col; 215/45 gume).

Za zimske se praviloma daje nekoliko o?je in pa tudi manj pal?ne, se pravi je pametno da gre? na 15 in sicer so predvidene dimenzije; 195/65. :)

Pa sre?no vo?njo in ?e na mnoga leta! :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vzemi 195/65 R15

Za ceno 4ih zimskih 16col dobi? 15col+jeklene feltne, ?e malo pobrska? pa prakti?no nove alu.

Sam sem si zrihtal nove goodyear ug8 z novimi alu alessio feltnami zmontirane z novimi vijaki za 450eu komplet.

Napisano

Ja, to?no to sem naredil tudi sam. 205/55/16 91V za poletje 195/65/15 91T za zimo.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

Ja, to?no to sem naredil tudi sam. 205/55/16 91V za poletje 195/65/15 91T za zimo.

Enako jaz. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kaj mate to zene skirce. :hohoho:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pozdravljeni

Ravnokar sem postal lastnik Mazde 6 CD143 letnik 2007, in me zanima katere dimenzije pnevmatik mi priporo?ate za zimo in katere za poletje.

Trenutno imam na avtu gume 205/55/R16 (zimske). Bi bilo mogo?e pametneje izbrati dimenzijo 195/65/R15 (seveda menjava plati??), ki so cenej?e? Nekateri priporo?ajo o?je gume za zimo?

Kaj pa dimenzija letnih gum?

Hvala za odgovore in lep pozdrav

Mogo?e bo? rabu: 6x15 5x114.3 ET 50

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

• 1 leto kasneje...
Napisano

Na sliki dovoljene dimenzije. Sam sem kupil 16 alu feltne ter gume 205/60R16. Kupil sem continentalove TS830P. Nekega snega ni blo tko da to te?ko povem, druga?e so bile pa ok.

post-5539-0-33794500-1409831124_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.