Strela Napisano 29. marec, 2013 Prijavi Napisano 29. marec, 2013 Zdravo, kupec ki je nekaj ?asa nazaj kupil Tourana od mene bi rad sedaj menjal vztrajnik+sklopko, tako komplet kak se to dela. ?e mu lahko kdo kaj ugodno(do cca 500-600?) zrihta mu lahko dam njegov mail pa se zmenite. lp. Citiraj
urosand Napisano 30. marec, 2013 Prijavi Napisano 30. marec, 2013 http://www.pozanimaj.se/preusmeritev/splet...vtodeli%20Silux. Kot primer. Volanska letev za mazdo 6, ?e jo da? obnovit je 240 eur., v siluxu pa je nova 260 eur. Drugje je dosti dra?ja. Uro?. Citiraj
Jero Napisano 31. marec, 2013 Prijavi Napisano 31. marec, 2013 kakor je meni znano, za ta denar niti kosov ne dobi? za tourana.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2013 Prijavi Napisano 1. april, 2013 A niso sam za japonske kante deli dragi, za vse ostale EU znamke pa ultra pocen ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 1. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2013 je YavarYe X6V6 napisal: A niso sam za japonske kante deli dragi, za vse ostale EU znamke pa ultra pocen ? Ja, veljalo neko? na divjem zahodu,ne. Ma deli so "relativno" dragi za vse. Je pa to po moje odvisno od globine ?epa. Citiraj
Boss Napisano 1. april, 2013 Prijavi Napisano 1. april, 2013 Touran te generacije je bil eden najslab?ih na autobildovem vzdr?ljivostnem testu - ocena je bila, ?e se ne motim -1 ... medtem, ko Mazde kasirajo same petice na istem testu. Citiraj
Strela Napisano 1. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2013 je Boss napisal: Touran te generacije je bil eden najslab?ih na autobildovem vzdr?ljivostnem testu - ocena je bila, ?e se ne motim -1 ... medtem, ko Mazde kasirajo same petice na istem testu. Nekaj mora biti na temu. Kolega ?e vedno ima cigl?ka kot je bil moj in je do sedaj menjal: komplet vztrajnik+sklopka, menjalnik, ter obnovil turbo. Vlo?enega dnarja,....PREVE?! Kaj pa vem kaj so tukaj zafurali ampak je dosti preve? nekega dogajanja okoli teh Turanov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.