Vam iz lastnega sp žepa povem da so obdavcitve vsako leto vecje. 2026 pa spet nova davcna reforma zarad katere bo treba spremeniti vse, verjetno na doo iz sp
Dejstvo je, da morm avto popraviti do sobote in zdej ne vem, kolk se lahk kej z njim vozim okoli...sicer mi je registracija potekla 18.5., ampak imam plačano zavarovanje.
@Z M A J, če je kakšna možnost, da peljem do tvojega mojstra pokazat in mi pove? Seveda poravnam tisti diagnostični strošek.
Rad bi predvsem vedel, ali je zadeva popravljiva za spodoben denar, ker ko sem gledal avto skupaj z mehanikom, se mi je zdelo res jebeno popravljat to celo zadevo, ker je pač vse rjavo. Ker ok, če se pridobi avtodele ceneje in pridem z popravilom nekje do 2000 eur, pol sem še pripravljen zrihtat zadevo, da bo še zdržala par let.
Hvala.
Jaz pa razumem mehanika delno razumem.
Samo 90% ljudi, ko sliši popravilo za 1000-1500€ pri avtu za 2000€ zavije z očmi in ga da na odpad.
Če bi pri vsakem navdušeno navijal za popravil in pridelal še 200€ dodatka na delih, za katere ni vedel, bi izgubil 90% strank.
Dele pa le nabavi sam. Kak autodoc, bo 100€ ceneje.
Če nisi nič jemal na autodoc-u lahko dobiš invite in z njim 10€.
Jaz tudi nekaj dobim, ampak bo propadlo, ker ni planiranih servisov v kratkem.
Samo njegovo zlatorsko navijanje cen pa ne.
Končno dobil noveletne gume... continental "ultra contact" made in Romunija. Spodaj pa tudi dve fotki kaj delajo ovinki po dveh sezonah. Pobranih zunanji robovi na vseh gumah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.