Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 16 minutami je Agerg napisal: ... ... ... ... ...rej. Večina ljudi danes lovi zadnje minute. Včasih se jim pozna, marsikdo pa mrtev počaka na cesti. Pa še kdo drug zraven... To je tisto, kar me najbolj skrbi. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Tem modelom se zgleda dogaja kemija v glavi, pretvarja kisik v adrenalin. 1 Citiraj
dvorjan Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Na odstavnem pasu gorenjske avtoceste za Darsovim tovornjakom, ki signalizira oviro, opazil nevsakdanji prizor: soul red rdečo CX-30. Očitno ni ostala brez goriva ... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Upam, da si posnel, ker da Mazda stoji ob cesti ... ... ... je po navadi samo zato, ker voznik občuduje okolico... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) Tudi tisti, ki mu glava na dizlu pokne? Popravljeno pred 2 urama od godlike Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 14 urami je dvorjan napisal: Na odstavnem pasu gorenjske avtoceste za Darsovim tovornjakom, ki signalizira oviro, opazil nevsakdanji prizor: soul red rdečo CX-30. Očitno ni ostala brez goriva ... Počena guma?🤔 Citiraj
Slivka Napisano pred 41 minutami Prijavi Napisano pred 41 minutami pred 1 uro je godlike napisal: Tudi tisti, ki mu glava na dizlu pokne? Ne, tisti se še vedno sam odpelje do mehanika in ne stoji ob cesti... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
dvorjan Napisano pred 12 minutami Prijavi Napisano pred 12 minutami (urejeno) Pred eno uro je Alex napisal: Počena guma?🤔 Avto ni bil videti poškodovan od zunaj ... Pa za počeno gumo, ga ne bi DARS s tovornjačkom šel "ščitit". Popravljeno pred 11 minutami od dvorjan Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.