mazda6jure Napisano 16. oktober, 2013 Prijavi Napisano 16. oktober, 2013 zdravo, zjutraj sta mi na avtocesti za?eli na trenutek utripati dve lu?ki...za akumulator ter leva spodaj....potem sta se ?ez ?as pri?gali...in ugasnili ...in spet utripnili na vsak moment... kaj je narobe ? hvala Citiraj
SpEkTr Napisano 16. oktober, 2013 Prijavi Napisano 16. oktober, 2013 A ni levo spodaj lu?ka za teko?ino za pranje stekel in lu?i? Glede lu?ke za akumulator, lahko da je kaka napaka v alternatorji recimo. Citiraj
LabiGT Napisano 16. oktober, 2013 Prijavi Napisano 16. oktober, 2013 ne to ni lucka za tekocino vetrobranskega stekla to pomeni, da imas vodo v filtru dizel pumpe (poglej navodila, kako se sprazni voda) ampak v taki kombinaciji z akumulatorjem pa ne vem kaj pomeni....upam, da ni konc z visokotlacno crpalko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 16. oktober, 2013 Prijavi Napisano 16. oktober, 2013 Se mi je zdel, da je lu?ka za teko?ino za ?ipe rumena, ne rde?a. Thx! Citiraj
Boss Napisano 16. oktober, 2013 Prijavi Napisano 16. oktober, 2013 Tako kot pravi Labi pojdi po navodilih kako se sprazni vodo iz filtra, ki se nahaja v motornem prostoru tik ob po?arni steni zgoraj, desno. Bo? videl, ?e je potem v redu in ?e bo tudi acu lu?ka ugasnila. ?e pa lu?ka za akumulator ne ugasne pa je treba preverit ali alternator fila dovolj in ali je akumulator ?e v redu. Citiraj
mazda6jure Napisano 17. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2013 bil pr prjatlu dans, k suzukije ?raufa in ima tester... alternator fila mal 14.3 ali pa en ?as ?ez 15 v jutr pelem k ?tromarju preden mi uni? prekomerno polnjenje...akumulator naftn filter sem zamenjal...isto... bomo vidli....je reku slepec Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.