Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Skupaj s Copilotom sva izdelala tabelo, v kateri vpišeš startno in ciljno lokacijo, povprečno porabo avta in ceno goriva. Rezultat je strošek in dolžina vožnje, spodaj doda še link na google maps. Namenjeno je hitremu preračunu, saj upošteva default parametre pri uporabi google maps.

Če je kdo pri volji, naj malo testira. (zaradi skript v ozadju dela boljše v namiznem brskalniku) 

Popravljeno od etcho
Napisano

Par miljončkov pride pot :) :) :)

null

image.png

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano (urejeno)

Bi moral dopisat, da je potrebno decimalke pisati z vejico, kot je "standard" za naše območje, ne s piko. Če je s piko, računa, kot da je delilnik za tisoč. 🙂

p.s.: sem dodal opomnik

Popravljeno od etcho
Napisano

Men je sicer izračunal, sam je zraven čist popizdil zaradi skript, pa da google ni preveril aplikacije, pa kr neko prijavo na google račun. Zgledal je k da bo konc sveta, tko besno je okna odpiralo. 🤣

33112_1.png

Napisano

Ugotovil pa sem, da me pride pot z avtom ceneje kot z mestnim busom pa čeprav je z busom pot 2x krajša in 3x bolj počasna. Tko, da težka bo, da bom avto zamenjal z busom.

33112_1.png

Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Ugotovil pa sem, da me pride pot z avtom ceneje kot z mestnim busom pa čeprav je z busom pot 2x krajša in 3x bolj počasna. Tko, da težka bo, da bom avto zamenjal z busom.

Ko boš penzjonist.... 😊😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.