Janez 007 je že omenil težave s fiziko in mu dam zelo prav. Topel zrak je strašno težko spravit dol s pod stropa že v eni etaži, kaj šele čez dve etaži. Enako mrzlega ne spraviš gor na noben način. Sprobano. Razen na silo s kakšnim dodatnim (glasnim) ventilatorjem, tudi to sem že počel v eni zidanici. Tudi dve loputi ne verjamem da delata čudeže (imam in v bistvu ne rabim). Tudi če našopaš ventilator klime do konca. Ogrevanje s klimo ima moteč stranski učinek - zvok. Od 5ih stopenj imam maksimalno na drugi.
Bratec je hotel klimo za gretje v dnevni sobi - le ta je v dveh etažah vendar en odprt prostor. Predlagal sem mu pozicijo klime 2m od tal. Ko je prišel majstor, je to zmontiral precej blizu 4,5 m visokega stropa in od gretja spodaj ni bilo nič. Hladi pa vredu.
Gretje ali hlajenje, vsaka etaža svojo klimo.
Če hočeš kvalitetno olje zamenat ga rabiš 11-12 litrov, če te jebe menjalnik s polovično menjavo olja ne narediš nič, sam novo olje še dodatne smeti po sistemu potegne, ker jih navleče nase.
2013-2014 letniki imajo problem z ležajem v menjalniku
80 let Elana: na praznovanju jubileja tudi Križaj in Stenmark | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Begunjski Elan praznuje 80 let in v tem času je dosegel močno širitev dejavnosti s proizvodnje smuči še na številne druge segmente...
Jaz sem dal na stopnišče takšno, ki ima dvojno loputo in lahko vsako loputo posebej usmeriš kam piha. Je pa res, da moraš imeti primeren prostor za montažo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.