Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To je vedno težko pravilno izračunat, ti pa lahko iz izkušenj povem, da pri meni se v dežju in mokrih cestah poraba dvigne za cca pol litra in to celo ob dejstvu, da se vozim nekoliko počasneje ampak večino še vedno po AC-jih in HC-jih izzven prometnih konic. Sej veš, da sem mal ubrisan na spremljanje porabe in vse take anomalije hitro prepoznam.
-
Daj ti kontakt prej pa mal počakaj, brez stopala na pedalu,..pa potem zaverglaj pa poročaj. Al si že testiral tole ?
-
Z veseljem sporočam, da pokrov predala v moji mazdi več nima ujetih "čričkov". 😁 V ponedeljek je bil avto na servisu. Naj bi zategnili nekaj vijakov in zadeva rešena. 👍 Kar se tiče keyless, pa je vse vredu delovalo. To moram še malo spremljat, ker sedaj tudi meni deluje vredu. Morda sem prej kaj delal narobe? Je morda napaka, če sem imel kjluče v nahrbrtniku za prenosnik, ki je seveda bil na hrbtu. LP
-
Alternator fila, zadnjič sem gledal ko je še zadnjič vžgal, dobrih 14v in 70A je bilo takoj po vžigu.
-
Ne,ne...to je vse od Deana Dohertyja🧐,k pelje na odpad😄😂🤣 Hec,hec...k tudi sam imam DeWalt DW-7492 cirkularko...pa se zaenkrat kar dobro odnese👍 K je lih tema "orodje-poveni vs. drago... Sem pa lih danes v Lidli kupil dve magnetne posodice... Eno že imam od Hazet-a model 197-3...kupil Marca na Amazonu za 7,89€... Te dve iz Lidla pa slabih 5€...totalno-kopija...absolutno identične mere olastične šalčke...le dno je nalenkost drugačno,in magnetna "noga" je narebrena namesto groba kot je to pro Hazetu. Najprej nisem imel namena kupiti,a Hazetovo zadnje čase zelo pogosto uporabljam,in bi bilo vcasih fino imeti še kajsno,da nimaš pomešane vijake itd...ma za 5€👍
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.