Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Randez vous - remix najve?jih uspe?nic; Modre o?i, Moja mala princeza, Kako si lepa nocoj, itd.

?e kdo pozna, noro dobra muzika! :ljubezen::ouje::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Rolling Stones - You cant always get what you want.mp3 :punk:

Zadnji? sem nekje na podstre?ju na?el gramofonsko plo??o Rolling Stonesov, The Troggsov, Beatlov in to vse iz leta 1966. :P:bravo: Pa me je prijela nostalgija po dobri stari muziki. :danzoman:

Sicer imam pa v sobi celo Iskrin radiogramofon na katerem sem probal poslu?ati, ampak ker imam originale sem si raje legalno snel MP3je iz neta ker je vseen bolj?i zvok. ?eprav ima nostalgi?no cviljenje gramofon prav poseben ?ar. :P

Napisano

nightwish Kuolema Tekee Taiteilijan

mally jest jo mam ze :P

Eh..Ice...ve? kok je to pr men...

Ko me prime in katera zvrst me prime, potegnem dol...zato pa grem iz extremov v extreme...od progresive, DJ Tiesa, housa, itd..., ?ez Avtomobile, Magnifica, Lare B., ... do Rammsteinov, Appocaliptice, Nightwishov, pa mal klasike v?asih, ko se mi jo pa? lu?ta poslu?at ?ez zvo?nike...ker ne dajo takih efektov kot v ?ivo :)

No pa zaj zbiram ?e mal Latino ritmov. :) Za poletje :)

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

sej pr men je podobn samo ce mi je ena skupina res usec si je full navlecem dol pol jo pa en mesc poslusam pol pa tud po pol leta ne

qwerti mam ze

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

sej pr men je podobn samo ce mi je ena skupina res usec si je full navlecem dol pol jo pa en mesc poslusam pol pa tud po pol leta ne

qwerti mam ze

kaj mi da? link do torrenta? :ne vem: da si dou potehnem :D jzst to tut mel sramezljiv

If in doubt, flat out... 

Napisano

PLACEBO - MEDS

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Satriani - Up in Flames

Satriani - If I could fly... komad, da te kar zanese.... :)

http://youtube.com/watch?v=CMcjXo8ZuqE

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Alex slucajno igras Poison - Alice Cooper?

Ker nikakor ne morem pogruntat zacetnega dela...neka cudna kombinacija za prste pride :ne vem:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Alex slucajno igras Poison - Alice Cooper?

Ker nikakor ne morem pogruntat zacetnega dela...neka cudna kombinacija za prste pride :ne vem:

Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:

Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• @Alex Malo bolj prečekiral-dejansko so te v zgornjem linku še najprimernejše oz. najbližje odščipnejo...pač edine take Knipexove t.i."flush cut" ščipalke. Ostale so praktično vse bolj za elektroniko,ali za plastiko.   Ampak-PAZI!!! Kot sem že napisal-"do not cut steel"-torej le za mehke kovine-baker do fi-6mm! Če pa rabiš za jeklo ipd. pa kakšne od tistih zgoraj predstavljenih. Meni se najbolj dopadejo 61 01 200,a kakor za koga-vsake imajo svoje prednosti in slabosti.   Je pa tudi res,da vsake ščipalke v bistvu ne "režejo",ampak na koncu "odtrgajo" oz. "raztrgajo"...zmogljivejše imajo za to na rezilih celo nabrušeno vdrtino,da tako lahko zagrabijo večji fi....a seveda je tu spet problem pri ščipanju tanjših žic itd...pač-idealne ščipalke ne obstajajo.... Kaj mislim z tem povedati-vem,kako kitara izgleda (sem iz glasbene družine,in nekaj let sem tudi jaz igral kitaro-klasično),in kako te prečke morajo biti na koncu obdelane,da ne režejo v dlan...v vsakem primeru boš moraj konec še obdelati,ker mora biti "perfektno"...ok-komu to govorim😄😉...gre za to,oz.,kaj bi rad povedal-po moje,če boš hotel prečko "poravnati" z vratom,boš v vsakem primeru moral ščipnjen konec prečke še na fino zbrusiti. Z takim "flush cut" bi se nekaj brušenja rešil,a ne povsem...pač kitara oz. vrat mora biti res v nulo izdelan-brez ostrih koncev prečk....po drugi strani pa prečke tudi ne smejo biti prekratke...bi najbrž grdo izgledalo🙄 Jaz bi na tvojem mestu vzel 20-stopinj "upognjene" CoBolt,ki nimajo simetričnih rezil (glej piktogram zraven navedbe 20-stopinj),in že "bližje" odščipnejo... Npr. tele Just a moment... WWW.KNIPEX.COM   Te so brez "udrtine" v rezilih in z "enostavnimi" plastificiranimi ročaji....obstajajo tudi varijante z komfortnimi ročaji itd...pač izberi po osebnih preferencah. Ali pa tiste TwinForce,ki sem jih lih predstavil...a kot rečeno-niso FlushCut. Meni npr. so bolj všeč enostavni ročaji,ker pri montaži lažje vtaknem v globok žep (vtaknem zmeraj le eno ročico),in tudi lažje izvlečem...in pri izvleku ni problemov z zatikanjem,če imam "v žepu" dve,tri ali več klešč.   Še enkrat-če pa res potrebuješ zgolj za mehke kovine,pa tiste z zgornjega linka.   Pri odločitvi,pa je fino,če lahko vidiš v živo-priporočam Žabjek v Ljubljani-imajo res veliko klešč na zalogi...a spet ne čisto vsega. Seveda so malce dražji,kot npr. najugodnejši online,a da lahko "primeš v roko"...saj veš...nič ni zastonj.   Upam,da sem ti bil v pomoč.   L.P.
    • Kako taki majstri obdržijo posel mi je res misterija.....a folk nič ne preveri preden da tako zadevo servisirati?!?
    • Zakaj si pa te ti tako gužvo delal v službi in se grenek, da dobiš Zoe?🤪
    • Ja tudi v Mariboru se je od časa ko je @godlike kupoval zamenjalo prodajalce. Branko je v penziji in sta sedaj Gorazd in Dejan.
    • Kot že napisano ob nakupu...   Jaz sem bil zadovoljen z nakupovalno izkušnjo, prodajalcem v Ferk-MB.   Na 3K popusta od Mazde sem dobil še 500€, ostali prodajalci, ki sem jih kontaktirali, niso dali več.   Morda bi še kje bila kakšna majhna razlika, dvomim da večja...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.