LabiGT Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 Spet po dolgem ?asu dal gor CD Metallica - Master of puppets to! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
eye Napisano 15. avgust, 2009 Prijavi Napisano 15. avgust, 2009 jst pa kr tale radio poslusam: http://209.9.238.84:80/ Stream name: TheRockRadio.com - The Rock RadioCurrent title: Judas Priest - Wild Nights, Hot & Crazy Days Citiraj
LabiGT Napisano 18. avgust, 2009 Prijavi Napisano 18. avgust, 2009 dost sem poslusal zdaj sem pa vzel kitaro in evo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 18. avgust, 2009 Prijavi Napisano 18. avgust, 2009 dost sem poslusal zdaj sem pa vzel kitaro in evo: bravissimo. Citiraj
adormi11 Napisano 18. avgust, 2009 Prijavi Napisano 18. avgust, 2009 dost sem poslusal zdaj sem pa vzel kitaro in evo: Kapo dol Citiraj
Alex Napisano 18. avgust, 2009 Prijavi Napisano 18. avgust, 2009 samo Labi,eno ornk kitaro ti bomo pa res morali zrihtat. Citiraj
LabiGT Napisano 18. avgust, 2009 Prijavi Napisano 18. avgust, 2009 samo Labi,eno ornk kitaro ti bomo pa res morali zrihtat. res je sploh s tem aparatom se slis, kot da bi po konzervah igral Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 Black Sabath - Iron Man .... Black Sabbath.... Sabbra Cadabra Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 Ki pa to vrtijo? winamp... it really whips the lamma's ass to je z moje zbirke.. trenutno pa Journey - Only the young (Album Greatest Hits) glih se je za?ela "Don't stop believin'" ded ma kar soliden vokal Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Gledam radio hit in njhovo parkiranje tovornjaka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 Radio HIT ALLEN LILY - FUCK YOU Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 CAPS LOCK!!! jebote, ni kul bit administrator Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 CAPS LOCK!!! jebote, ni kul bit administrator iTaQ Ps. Z velikimi je napisano, zato da bo G.Lojz la?je prebral, ker baje ?e slabo vidi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 a to je un lojz iz zgodovine foruma? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 a to je un lojz iz zgodovine foruma? Upam-o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 6. september, 2009 Prijavi Napisano 6. september, 2009 Trenutno tole, pa mi je kr okej! http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video-ska...o-v-tujino.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 9. september, 2009 Prijavi Napisano 9. september, 2009 Nekaj iz fri?no nove plate od Muse. Muse ~ Unnatrural selections in Undisclosed desires Citiraj
Rocky Napisano 21. september, 2009 Prijavi Napisano 21. september, 2009 Steve Angello & Laidback Luke Ft Robin S - Show Me Love Citiraj
Rocky Napisano 23. september, 2009 Prijavi Napisano 23. september, 2009 NO MORE LONELY NIGHTS - Paul McCartney - 1984 Citiraj
madmax Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 Legendarna pesem....in roko na srce, so true! http://www.youtube.com/watch?v=9LhU4l_8auk...feature=related Riffi, in solo je pa itak Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.