Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano (urejeno)

Na ta deževen dan 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

• 2 tedna kasneje...
Napisano
dne 19. 5. 2023 ob 0:53 je Boss napisal:

Tevi so itak upaljeni,..pa usi njihovi novejši komadi hehe

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Men so cool in se prav zabavam, ko jih poslušam.

33112_1.png

Napisano

Ja sej so kul.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Res je ampak mene to niti ni tako motilo glede na šov, ki so ga uprizorili. Meni je blo bolje kot 2016 v Splitu.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Parček sedi na klopci v parku in se objema. Fant jo vpraša: - "Kaj misliš o aferi black cube?" - "Jebe se mi." - "Meni tudi, pa nisem vedel, kako bi ti rekel..."
    • Sem sam pred kratkim popravljal s to original Mazdo korekturo eno pikico od kamenčka. In je kar zafrkancija, moraš imeti občutek. Dobro je da prej poskusiš na eni površini (ne na avtu), ker lahko fajn zaj... Včasih boljše da pustiš. Ker če boš preveč nanesel ali kaj vmes popravljal se bo precej grdo videlo. Vidi se sicer v vsakem primeru, važno je le da zaščitiš površino. Ta navodila od te korekture tudi meni niso bila najbolj jasna. Sem se tega držal, za Basecoat kaže (6, 7), da zmočiš gobico in stisneš, ampak meni je zbrisalo Basecoat čeprav sem čakal 10 min kot v navodilih (probal sem stisniti tudi brez močenja in je bilo malo bolje, testiral seveda nisem na avtu). Najboljše da nič ne stiskaš, počakaš samo da se konkretno posuši (par ur) in potem zadnji sloj, se bo pa mogoče videla bunkica. Če ni velika pikica (vdolbinica) po moje najbolje da naneseš samo zadnji Clearcoat, ki je v bistvu prava barva (seveda pred tem pikico v redu sčisti). Pri drugih avtih nikoli nisem imel tega Basecoat, ampak samo barva (Clearcoat, ki je v bistvu končni lak) in konec, brez zafrkancij. Mogoče res ni tako obstojno, ampak pač potem še enkrat popraviš z enim nanosom, če je potrebno.   P.S. še to, ta korektura je po moje bolj za popravilo pikic, ne daljših prask, ker pri praskah težko to tako tanko naneseš in ne bo zgledalo lepo.  
    • Najboljši primer simbioze med floro in fauno je sarma...
    • Miha je odprl bar, kjer so ob večerih nastopale striptizete. Ko je v bar na ogled prišel njegov prijatelj Jan, gledata striptizete in Miha mu razlaga: - "Vidiš, ta "taprva" tamala je prava lepotica. Stara je mal čez 18, folk znori, ko ona pleše. A vidiš ono drugo, ta črno? Ta je še lepša od prve. Stara je 22 let, gostje se prepirajo, kdo bo bližje odru, ko ona pomeša z ritjo ob drogu." Prijatelj Jan pokaže na žensko, staro približno 60 let, ki je stala blizu njiju in vpraša Miha: - "A je ta tretja tudi striptizeta?" - "Ja, tudi." - "Pa kdaj ona nastopa?" - "Kadar želimo zapreti lokal, pa gostje še nočejo domov..."
    • - "Kakšna kava pa je to?!" - "Poživljajoča!" - "Saj je v skodelici sama voda!" - "No, vidiš, en požirek te kave, pa si že na obratih..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.