Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni Mazda?i!

Oglejte si naslednjo akcijo, ki so jo pripravili na poobla??enih Mazda servisih.  :prstgor:

Mazda FAIR SERVICE

Ker smo z avtomobili veliko na cesti je za na?o varnost klju?nega pomena, da so zanesljivi ? ne glede na starost vozila. Nobenega dvoma ni, da starej?a vozila zahtevajo ve? pozornosti, kar obi?ajno pomeni ve? obiskov servisov in vi?je stro?ke vzdr?evanja. Razumljivo je, da se zaradi tega lastniki starej?ih vozil pogosto znajdejo v dilemi ? naj izberejo kakovostno in zanesljivo storitev ali cenovno ugodnej?o?

Da vam ne bo treba sklepati slabih kompromisov, smo se odlo?ili , da vam dilemo olaj?amo. Vse,  ki vozite ve? kot 4 leta staro Mazdo, ?akajo ugodnej?i paketi  vzdr?evanja in servisiranja. Starej?e ko je vozilo, ve?jih ugodnosti boste dele?ni!

Popust  na redni servis:

Fwd__Fair_service-20140718-095249.jpg

Poleg popustov na redni servis  smo pripravili tudi ugodne vzdr?evalne pakete za starej?a vozila

Fwd__Fair_service-20140718-095343.jpg

Izdatno smo  pocenili tudi servis na 120.000 kilometrov. Velja za naslednje modele:

Mazda6 (2002 - 2008)

Mazda5 (2006 - 2010)

Servis na vsakih 120.000 kilometrov vklju?uje:

izvedbo vseh del in pregledov, ki jih predpisuje proizvajalec,

• menjavo oljnega filtra,
  • menjavo motornega olja (Mazda Original Oil Ultra DPF 5W30)
  • menjavo filtra kabine,
  • menjavo zra?nega filtra motorja,
  • menjavo filtra goriva,
  • menjavo tesnila pokrova glave motorja,
  • menjavo zavorne teko?ine,
  • menjavo zobatega jermena,
  • menjavo napenjalca zobatega jermena,
  • menjavo podlo?ke napenjalca zobatega jermena,
  • kontrolo karoserije vozila,
  • vpis izvedenih del v digitalno servisno knji?ico
  • (DSR) va?ega vozila,
  • brezpla?no Mazdino mobilno pomo? na cesti - MES ?ODSLEJ TUDI ZA VOZILA UVO?ENA IZ ITALIJE (mo?no samo za vozila do 10. leta starosti),
  • 12 mese?no garancijo na nadomestne dele in storitev.

akcijska cena velikega servisa

Mazda6 (2002 - 2008) 740,- ?

Mazda5 (2006 - 2010) 740,- ?

Dodatni popusti za redne servisne intervale v tem primeru ne veljajo.

Ve? si informacij se nahaja na www.mazda.si/fairservice ter v prilo?eni bro?uri

Lepo pozdravljeni in sre?no vo?njo!

Mazda Slovenija

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Se ti spla?a povpra?at, predlagam da za info pokli?e? g. Marijana Majesa.  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Bod tih, ali pa boš razkuril forumskega čarovnika (ja tistega, ki ti je že enkrat sneg nacopral in je potem lopata pela, za kidanje snega namreč), haha
    • Nekaj mi ne gre skupaj...   Voda je vir življenja, suša pa vse pomori.   Zakaj pravite, da je slabo vreme, ko dežuje?             Pa da ne bo kdo tega preveč resno vzel...
    • Taka goriva Shell deklarira pri nas:    
    • Gledam vremensko napoved in mi bo očitno vreme še ene wikend načrte zagnojil
    • Se oglašam ponovno ker mi eni ne verjamete glede luči.    Matrične oziroma auto način mi nonstop izklaplja na regionalni kljub temu, da ni nasproti vozečih.    Velikokrat zmotijo prometni znaki.  Na servis še nisem šel. Grem pa takoj ko bom boljše saj imam spet neko virozo in mi ni za po servisih letat.  Je prioriteta zdravje pol pa pleh.    A to ni slab ampak bi bila lahko tehnika boljša.  Lahko pa da sem res naletel na slab primerek. Kaj pa vem. Dvomim, da imajo vsi take probleme.    Tudi v vratih ropoče ko zmešano.  Če bom drug teden boljše grem na servis. Tokrat zares.    Pol bomo pa vidli.  Aja pa včeraj sem tankal. Naredil 35km do doma. Danes zjutraj je bil range 580. Igla za tank pa je bila malo pod polnim.    Ko sem šel domov (cca 60-70km na števcu ) pa je igla skočila nazaj na polno in range je skočil na 620.    Range se prilagaja. To razumem. Igla pa ne sme nazaj na polno skočit ali nihat.    Tako, da zdaj sem 100 da ni bil samo enkraten primer in se problem ponavlja.    Kaj bi bilo narobe z lučmi? Prilagam posnetek da vidite da to ni normalno.  Vem kako morajo matrične luči delat. Tako kot meni sigurno ne.    VID_20260205_180126_0_COMPRESSED.mp4      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.