astor Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 V?eraj sem bil stra?no razo?aran, ali pa "smotan", ?e nisem ?isto prepri?an. Na moji prej?nji Mazdi 6 sem imel mo?nost zapiranja ?ipe na klju?u in sicer tako, da ?e so bile ?ipe odprte in sem na klju?u malo dlje ?asa dr?al zaklep vozila, so se avtomatsko zaprla. V?eraj podobna zadeva, ?ipo sem imel priprto, za?ne rahlo de?evati, jaz kliknem zaklep vozila in dr?im.... PA NI?. Zadevo ponovim, dr?im in dr?im, PA NI?. Zdaj pa res ne vem ali je kaj v kak?nih nastavitvah vozilain jaz tega nimam nastavljenega ali pa nova Mazda 6 (let. 2014) te opcije nima. Hvala za va?e odgovore! Citiraj
Boss Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Mislim, da dejansko nima, ?eprav je to ena izmed zelo uporabnih funkcij tako za vse ?ipe naenkrat dol kot gor. Citiraj
Stroker Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Nova ?estka ?al res nima te opcije. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Boss Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 ampak res pizda kje ?parajo pa sej niso edini... recimo najbolj oskubljena Kia Ceed sploh nima stropne lu?ke vezane na odpiranje vrat. Mater to je imel ?e Jugo leta 1980. Citiraj
Jest Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 ?e jaz lahko potrdim, da so na ?alost to funkcionalnost nekako pozabili dodati pri novi sestici... To sem jaz tudi pogresal, ker sem bil od prejsnje sestice tega navajen ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.