To si pa nametal iz vseh koncev. Ta izraelska firma lepo izstavi račun naročniku, da vohunijo za njega. Torej komu je v interesu, da se je to naredilo? Verjetno da ne Golobu al se motim in da si je Golob sam sebi naštimal prisluhe.
Je pa vedno problem, ko se ljudje hvalijo in nabijajo ter dvigujejo svojo vrednost v takih gostilniških debatah. Smešno mi je ko so nekateri zagovarjali Hojsa in razlagali, da se je nekdo hvalil, da ga pozna in da bo uredil. Taisti pa zdaj ne razumejo, da je situacija enaka in če dve češplji lapatata in se hvalita kaki carici sta in kolk sta pomembni in to pred nekim folkom, ki ga po vrh sploh ne poznata. Pa obe pravnici - jojmene kako sta lahko tako naivni.
Še bolj smešno pa je kako so tisto Dominiko nekateri obtoževali da laže na polno v primeru Litijska, a zdaj taistim ustreza in danes Dominika govori sveto resnico. Dejte se končno zment na desni kaj je torej res pa poenotite agendo ne pa da je vsakič neki druzga kot vam v tistem trenutku paše.
Se pa popolnoma strinjam s tem, da je korupcijo potrebno raziskat in predvsem kaznovat pa tako na LEVI kot na DESNi... da ne bo kdo tulil... "naš je pa brezmadežno nedolžen". Sam to je pač treba prepustit organom, ki so zadolženi, da to počnejo in to je policija, tožilstvo in sodstvo. Če nočemo anarhije in kaosa je to edini način.
Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl...
Kadar se kaj dogaja, naši politiki jamrajo, da smo majhni in nepomembni v svetovnem merilu.
Zdaj nam pa razlagajo, da smo tako pomembni, da se celo Izraelska obveščevalna vmešava v naše volitve... Dobro, če se v Ameriške, ja, tam lahko pri enem kandidatu dobijo veliko podporo, pri drugem je pa ne dobijo nič. In je res pomembno, kdo zmaga. Ma od Slovenije ne dobijo dosti, pa če celo Slovenijo dobijo. Ampak smo pa tako pomembni, da oni vplivajo na volitve pri nas... Poleg tega je Izraelski Mosad ena izmed najboljših organizacij na tem področju in njih praktično nihče ne izsledi. Sploh pa ne neki Slovenci... Pa tudi BlackCube ni dosti slabši, sploh se pa BlackCube ne ukvarja s politiko. Sicer pa, kdor je spremljal Karmen Švegl na RTV, je lahko slišal marsikaj zanimivega.
Je pa to že stalna praksa in samo čakal sem, kdaj in kaj bo. Ker pred vsakimi volitvami se nakuha neka afera in se Janšo vplete noter. Seveda se afera nakuha dovolj pozno, da se do volitev ne da dokazati, da gre za izmišljeno afero. Po volitvah imajo pa leve stranke spet štiri leta mir za sestavit novo afero. Kot da nismo to videli že velikokrat. Vsaj meni postaja že dolgočasno, ker se redno ponavlja...
Sicer mi je pa itak vseeno za Janšo in Goloba, ker mi je nek kompas pokazal, da jaz volim Erjavca ali pa Jelinčiča...
Pa še nekaj mi ni jasno: na posnetkih določene ljudi nedvoumno obtožijo korupcije in kraje. Pa to očitno sploh ni problem. Problem je, kdo je to posnel in še večji problem je, kdo je to dal v javnost. Ne zastopim, res ne. Torej ni problem, če jaz oropam trgovino - problem je tisti, ki pove, da sem to bil jaz. Ne zastopim...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.