Zato, ker ima pac ta model toliko konj... mimogrede... menda jih ima celo 327 ... Sem pa zadnjic, ko sem imel problem z gumo vozil mamino Corso, ki je 1.2 ... in nevem koliko... 90 ali 100 KS ... in se je dalo cisto spodobno vozit... OK... malo dlje je trajalo, da dobi hitrost... ampak se da...
Hmmm... sem preprican, da je vec prodanih CX-5 z G165 motorjem, kot z G194 ... Pa sta oba bila na voljo ... G165 z 2.0l motorjem, G194 pa z 2.5l motorjem ... Pri novi je 2.5 litrski motor z 141 KS ... in je pomije boljka varianta, kot prej 2.0 s 165 KS ...
Noben ne pravi, da se ne da preživeti z manj kot 200 KM. Da se vozit tudi z manj kot 100 KM in tudi prideš z njim vsepovsod, ampak ni ravno zabavno Če daš toliko denarja za avto, pričakuješ užitek v vožnji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.