Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako vem, simpl. V?gem avto, v?gem webasto, in poslu?am.. ?e ne sli?i? pa haubo odpre? pa je :) ?e bi  pumpa ?la pomoje sploh webasto v?gal ne bi, tko da minutko dela.No pomoje no. Sicer bom pa probal, ?e da? roko na pumpo vidi? a dela al ne.

?e ti vebasto dela, ko ti motor laufa, ga sli?i?, ko avto UGASNE?...

Vebasto gre v pogon ob pritisku na tipko na uri, ?e jo ima?...najprej za?ene ventilator, pa pumpo za vodo, pa pumpo za gorivo, pa grelno sve?ko...

?e ena izmed teh zadev ne deluje, elektronika vr?e webasto na izpih...(kot da bi ga hotel ugasnit)...in zaustavitev...

Sam sem ga moral zamenjat...imam novega not...

Napisano

Mel mazdo5, kjer je bil res glasen dodatni grelec...mislim, da ni webasto bil...na tej mazdi je pa webasto, ga pa res ne sli?im med delovanjem motorja...?e ko je motor ugasnjen, je tak tiho brnenje...

Ko sem v avtu in mi motor ne dela, se samo ventilator od avta sli?i...pa pumpica za gorivo...pk..pk...pk..

Napisano

?e sem prav prebral je to thermo top c. Jaz imam notri thermo top e. Skoraj ne verjamem ,da je pa? taka razlika v glasnoti delovanja...Razen ?e je  :P

Napisano

Meni o?itno kar precej curi hladilna. 1L sem jo dolil v dobrem tednu. Sem pa zjutraj na brazaka posvetil, in je po podnu nekje za ma?ino, okoli webasta res vse mastno. 

V ponedeljek grem do doktorja, pa da vidimo. Nekaj bo, al najdemo vzrok, al pa bom kupil ?e par litrov hladilne :-)

Napisano

Ce mas cajt pridi cez vikend

Vem, si mi ?e ponudil pomo? :). Hotel sm doktorja ?e neki v zvezi z enim ropotom vpra?at, ker do sedaj noben ni odkril v ?em je catch :-) Je zlo specifi?no.

No, sej, mogo?e bi se res loh oglasili, da vidim ?e tamala ?e va?edva pozna :) Ti bom javil ,ker se zadeve z otroci hitro spreminjajo hehe..

Je pa tudi res, da ne vem ?e ni bolje, da od spodaj gor gleda?, za to pa rabi? avto dvignt. 

Napisano

Evo bil pri Pelku pa sta Matej in Simon pogledala, teklo je tam pri po?arni, kjer gre v pe?ko voda...Vijak odtegnjen, par obratov in voila. Upam, da je to to :)

Napisano

Ja, to je blo ba hitro. Sam pa res te?ko zraven pride?, ?e nima? Rex dolzga.... Podalj?ka za klju? mislim.

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Sicer nisem nikjer zasledil, ampak mislim da je najprej filter za nafto, potem nepovratni ventil, potem pa pumpa za webasto. Je tako ok vrstni red?

Napisano

Ali je pogoj da webasto "kresne" tudi koli?ina goriva v rezervarju? Trenutno imam malenkost pod ?etrtino in je danes webasto zatajil.

Napisano

Ali je pogoj da webasto "kresne" tudi koli?ina goriva v rezervarju? Trenutno imam malenkost pod ?etrtino in je danes webasto zatajil.

Na MB sprinterju ne dela, ko je malenkost pod cetrtino...

• 7 mesecev kasneje...
Napisano

Sem kupu forscan tester in webasto javla napako B2454.  Webasto sem ?e 3kat odklenu. Sem tudi spremjal parametre ko je blo pod 5c zunaj ventilator pi?e da gre na 90%.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo, pa še enga iz drugega konca sveta... 🤗😉 Je dober.... 🤗😉
    • Malo živce umiriš pa za njimi voziš dokler se stanje ne skulira.... 😂😉
    • Pozdravljam vse ljubitelje in voznike Mazd. Tako sem se tudi jaz pridružil vaši skupini. Po dogih 5 letih se zopet vračam na vaš forum. Od leta 2017 do leta 2021 sem bil lasnik CX3 in v tem obdobju sem zvedel veliko poučnih stvari o mazdah. Od včeraj naprej sem tudi jaz lastnik nove Mazde CX30 G140 HOMURA z ročnim menjalnikom.Sem pač iz stare šole in do sedaj sem imel vse avtomobile z ročnim menjalnikom, pa sem si rekel, pa naj bo tudi ta. V igri je bilo več avtomobilov, a sva se z ženo dokončno odločila za Mazdo. Upam, da bova imela prijetne in varne vožnje s to lepotico. Avto še ni doma, pričakujem ga približno za 14  dni. Veselil se bom z vami deliti tako dobre, upam pa, da čim manj slabih stvari.
    • Ja klinc, potem se pa kar naročim. Če bo poslal Pelko kak drug kontakt pa prekličem, ker saj pravim, ni še povedal kam me pošilja. Hvala! 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.