Skoči na vsebino

Mazda 323 1.5 BA Zamenjau motorni ra?unalnik ECU in avto ne v?ge

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V Mazdi letnik 1997 je biu originalni ECU z oznako Z5B3 s priklju?kom na 2 konektorja,zdaj sem dal v avto ra?unalnik z istim priklju?kom samo oznaka se razlikuje Z5B5

Kaj lahko naredim v tem primeru? (Mazda ?e nima kodno varovan v?ig motorja)

Napisano

Zamenjal sem ga s tem razlogom ker moj ECU ne deluje pravilno,dobil sem podoben ra?unalnik z enakimi priklju?ki za konektorje in z malenkost razli?nimi oznakami. Ga bom dal dekodirat in bo problem re?en :)

Napisano

V Mazdi letnik 1997 je biu originalni ECU z oznako Z5B3 s priklju?kom na 2 konektorja,zdaj sem dal v avto ra?unalnik z istim priklju?kom samo oznaka se razlikuje Z5B5

Kaj lahko naredim v tem primeru? (Mazda ?e nima kodno varovan v?ig motorja)

?e ma? FL ma? kodno varovan v?ig, in ravn v tem je catch, da ne v?ge!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.