Tilen5 Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Prvo mal na moči Popoldan pa Totalno brez energije, umes me lakota prime, brez denarnice, niti ene frutabele nisem imel s seboj...aja pa še zeblo me je k prasca 4 Citiraj
Bossek Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Sva sla z zeno do stolpa nad Vrhniko (ona z elektricnim). Tko zanimive razmere so zdajle. Toplo pa piha, pa mal hladi pa je spet vroce, ... 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec A sta se zapeljala kaj čez vrhniški klanec? 1 Citiraj
Boss Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec dne 9. 3. 2025 ob 19:48 je g.Wankel napisal: A sta se zapeljala kaj čez vrhniški klanec? Razširi ... pa brez prestavljanja in ali si ženo držal vmes za koleno? 4 Citiraj
Bini Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec dne 9. 3. 2025 ob 21:26 je Boss napisal: ... pa brez prestavljanja in ali si ženo držal vmes za koleno? Razširi Pa kaj je na teh kolenih, da jih vsi hočete držat... 🤔😊😉 1 1 Citiraj
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Ej ne vem, ampak baje se to dela na Vrhniškem klancu... kot neka tradicija za veliko sreče, al neki tazga. 4 Citiraj
etcho Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Varianta, bolj kot avto upočasnjuje, bolj stiskaš koleno? 😄 2 2 Citiraj
Alex Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec dne 10. 3. 2025 ob 16:04 je etcho napisal: Varianta, bolj kot avto upočasnjuje, bolj stiskaš koleno? 😄 Razširi Baje da ja. Zato pa, ko voziš dizelco, voziš in pika. 1 Citiraj
Bossek Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec dne 9. 3. 2025 ob 19:48 je g.Wankel napisal: A sta se zapeljala kaj čez vrhniški klanec? Razširi Nisva sla nit blizu tam Ziri -> Smrecje -> Stolp -> Zaplana -> Rovte -> Ziri: 1 Citiraj
Alex Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec dne 12. 3. 2025 ob 20:31 je Bossek napisal: Nisva sla nit blizu tam Ziri -> Smrecje -> Stolp -> Zaplana -> Rovte -> Ziri: Razširi Lepo. Se pravi, brez kolena. 🤔 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec Bil pri serviserju. Glede na to, da je original materijal gor že mal znucan bomo zamenjali par stvari...ketna, ploščice, zajla... itd Sem ga tudi vprašal za nadgradnjo je rekel, da ni panike da se lahko usedeva in pogovoriva o opremi. 2 Citiraj
Alex Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄 Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec dne 22. 3. 2025 ob 16:44 je Alex napisal: Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄 Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. Razširi Katastrofa res, zadnjić bil na kolesu 9 marca 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Sicer sem bil zjutraj v fitnesu ma zgleda, da se je vreme nrdilo tudi za kolo. Po vremenski napovedi naj bi do 18:00 bil sonček z oblaki, tako da razmišljam če bi šel eno furco 30km. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Evo sem imel sonček, razen zadnjih 3km se je začelo oblačit 3 Citiraj
Alex Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec dne 23. 3. 2025 ob 16:21 je Tilen5 napisal: Evo sem imel sonček, razen zadnjih 3km se je začelo oblačit Razširi Bravo. Jaz sem cincal in na koncu nisem šel nikamor. Vreme se je cel čas spreminjalo. 3 Citiraj
Alex Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Danes sem bi prijetno presenečen. Namreč, v Extreme vital sem šel kupit neke majice za Emtb, ker so bile v akciji. In, ko sem plačeval, mi reče prodajalec, da imam v dobrem 150€. Super.Jutri grem po nove kolesarske čevlje. Sem jih danes probal in so zakon. Ta sistem BOA je zakon. https://www.extremevital.com/sl/kolesa/freeride-kolesarski-cevlji-five-ten-freerider-pro-boa-p-49398.html 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec To majo tud pancerji sem glih zadnjič videl 1 Citiraj
godlike Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec (urejeno) dne 27. 3. 2025 ob 17:40 je Alex napisal: majice za Emtb Razširi Daj povej več o teh majicah. 🤔 Kaj imajo dodatne žepe za baterije, ali so protipožarne, ..., ali kako se razlikujejo od mtb majc? 😉 Popravljeno 27. marec od godlike 3 Citiraj
Alex Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec dne 27. 3. 2025 ob 18:10 je godlike napisal: Daj povej več o teh majicah. 🤔 Kaj imajo dodatne žepe za baterije, ali so protipožarne, ..., ali kako se razlikujejo od mtb majc? 😉 Razširi He, He, zanalašč sem napisal Emtb, da ne bo kdo očital, da ne vozimo mtb koles. 😉 dne 27. 3. 2025 ob 17:50 je Tilen5 napisal: To majo tud pancerji sem glih zadnjič videl Razširi Ja, res je. Ta model je novejši, odlično si lahko prilagajaš, koliko ti bo stisnilo nogo. Z enim klikom odpneš in že imaš dol čevelj. Meni je carsko. 👍 Citiraj
Z M A J Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec Pozdravljeni ljubitelji in uporabniki poganjalcev. Spomladi pa bi se res lahko kaj dobili in odpedalirali skupaj Rogličevo traso, kot smo se že menili pred časom, za kakšno nedeljo popoldne? Bini, TBA, Boss (in ostali), kaj menite? 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec Na Sv. Višarje? Moje šunke so pripravljene 😝😝🤣🤣 1 Citiraj
Alex Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec dne 29. 3. 2025 ob 9:11 je Tilen5 napisal: Na Sv. Višarje? Moje šunke so pripravljene 😝😝🤣🤣 Razširi Mi bomo organizirali srečanje na obali. Vabljeni ste tudi z "analogci".😊 3 1 Citiraj
TBA Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec dne 29. 3. 2025 ob 9:35 je Alex napisal: Mi bomo organizirali srečanje na obali. Vabljeni ste tudi z "analogci".😊 Razširi sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec dne 29. 3. 2025 ob 10:02 je TBA napisal: sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. Razširi Imaš novo temo glede tega. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.