Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Eno je it delat drugo se športat.

Aha, točno to, Jaz sem imel tam nekje na prelomu tisočletja izpah kolena in nategnjene vezi. Zgodilo se je v petek, v ponedeljek sem bil nazaj v službi. A 4 leta sem rabil, da sem lahko nazaj začel igrati košarko. K sreči sem vmes se lahko vsaj z airsoftom ukvarjal.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 11 urami je Tilen5 napisal:

Eno je it delat drugo se športat. Tudi meni so kostni izrastek zrezali na gležnju ven. Delat sem res že šel po 3 tednih. Da me ni jebalo v hribih in pri teku je pa trajalo.

sej ma štromarja. bo dal mal več asistence in se bo delalo manjše kroge. Etcho ga pa ne bo smel vlečt na kake hude traile. Zeleni brez skokov, dropov in kakih hudih rockgardenov bi bli ok :) 

Popravljeno od TBA
Napisano
pred 18 urami je Boss napisal:

Da ne boš preveč pričakoval glede hitrosti okrevanja oziroma rehabilitacije.. Nočem te demoralizirat, ampak okrevanje je lahko do enega leta, sploh zato, ker nisi najmlajši. 

Odvisno je tudi od tega a bodo odstranjevali del meniskusa ali ga celo šivali, kar je malo verjetno a traja okrevanje dlje. V glavnem, sam ne prehitevaj dogodkov... načeloma čas celi, če pa mal dlje traja pa ni neka drama.

Upam, da bo podobno kot takrat, 2014, ko sem bil operiran junija, decembra sem pa že smučal na ski open pet dni  brez najmanjšega problema. Res da sem bil 11 let mlajši, a tudi takrat nisem bil več rosno mlad. 😊

pred 2 urama je TBA napisal:

sej ma štromarja. bo dal mal več asistence in se bo delalo manjše kroge. Etcho ga pa ne bo smel vlečt na kake hude traile. Zeleni brez skokov, dropov in kakih hudih rockgardenov bi bli ok :) 

Ja, ravno včeraj sva se srečala in se dogovorila, da me ne bo,vsaj nekaj časa, več peljal na prevelike skoke. 😊

Napisano

To ti bojo zrihtal kot za hec, boš videl, da nebo problema.... 👍😉

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Upam, da bo podobno kot takrat, 2014, ko sem bil operiran junija, decembra sem pa že smučal na ski open pet dni  brez najmanjšega problema. Res da sem bil 11 let mlajši, a tudi takrat nisem bil več rosno mlad. 😊

Ja, ravno včeraj sva se srečala in se dogovorila, da me ne bo,vsaj nekaj časa, več peljal na prevelike skoke. 😊

bi se mogli spet kaj dobit :) 

Napisano
Pravkar je TBA napisal:

bi se mogli spet kaj dobit :) 

Itak, da ja . 😊Imamo en kup prog na obali, ki niso preveč zahtevne. Tudi sam ne bom mogel it par mesecev na polno. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.