Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jst sm si danes uzel kavo zapakirano v čokoladi :)

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

A Binevski je še živ? Nič več ne kafetka al kaj ?

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

A Binevski je še živ? Nič več ne kafetka al kaj ?

Ko sem ponoči na fešti kofetkal vas nisem sredi noči budil zaradi kofeta, zdaj sem pa v savni 🥵 in pijem čaj... :vesel:

16973764824038046095602232089415.jpg

• Všeč 3
  • Haha 2
Napisano

moja flaša snopca tud..ups..to ej za kavo,.. nvm

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

moja flaša snopca tud..ups..to ej za kavo,.. nvm

Ga piješ na današnji praznik SUVERENOSTI.... 🤔👌😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Razmerje med EV in ICE  videnih na Mljetu je nič. Po definiciji, če nič deliš z nekim poljubnim številom dobiš vedno nič.
    • P.S. še to, če bi imel moč in lahko uredil..💪😁. Če že rezervacijski sistem, bi le ta moral biti povezan z zavarovanjem. In če ne bi imel zavarovanja za gore, te rezervacijski sistem ne bi spustil naprej...
    • Ta rezervacijski sistem tudi meni ni všeč, kot neki hotel in ne več planinska koča kot včasih. Še dobro, da nimamo žičnice na Triglav in druge visokogorske točke, kot so bili nekoč plani, ker potem bi šele sedaj bila katastrofa (kot na morju borba za plažo). Največji problem so trume tujcev v naših planinah, ki so vse okupirali... Najprej bi po mojem morali urediti obvezno zavarovanje za pohode v gore za vse. In pa seveda obvezno plačilo reševanja v gorah, če nimaš zavarovanja. Potem bi si mogoče kakšni tuji turisti premislili in bi rajši šli v hotel v dolini. Preostane ti edino, da greš na kakšne manj obljudene točke, ki jih je na srečo v naših planinah še vedno precej, ali pa enodnevne ture, če imaš kondicijo.
    • Pa res, na začetku je japonska Mazda, kasneje jo prevzamejo Kitajci in jo preimenujejo v Mazoa, kot poklon bivšemu Mao Zedong 😆😅. Mogoče AI ve kaj več kot mi...
    • Saj ponudnik nastanitve tudi tega ne ve… Če ima rezervacijo, je ne more dat naprej naključnemu gostu… 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.