Jaz sem tud danes mal tko za hec šel biciklirat pa sem naenkrat se znašel na Golovcu pa na Orlah pa še mal raziskovanja okrog LJ pa ne da bi veel kdaj je blo več kot 50km okrog. Je pa vročina že mal začela pritiskat, tko da bo naslednjič treba kako uro prej štartat.
Pred časom sem z nekom govoril, ki dela v Švici (gastarbajter), cifra je bila nekih 700frankov za zdravstveno zavarovanje na mesec. (ne me držat za besedo, ampak tako imam v spominu)
Sploh ne, sam je tako močno oddajala vonj po novi gumi, da sem hotel sprobat, če je kej mastna pol sem pa na osnovi otipavanja ugotovil, da je samo vroča in voljna zapeljat še en krog.
Mah, tudi tam se vozijo razni električni audiji, tesle in podobno na skrajnem pasu 110/uro. Edino en električni porsche ga je žgal mimo mene krepko preko 200. Najbrž lokalna vožnja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.